Spolucestování Asie/ Australie

Indonésie červenec 2014 – akutní!!!

Béďa

Ahoj,
s kamarádkou jsme plánovali 2-měsíční cestu po Indonésii s odletem 1.7.2014. Bohužel ona ze zdravotních důvodů nemůže vycestovat, tak k sobě sháním parťáku nebo parťačku, který by alespoň část cesty absolvoval se mnou.
Letenky jsou zakoupené. Bylo by pořeba zařídit co nejdříve vízum a očkování. V plánu je cestování po Jávě, Bali a Sulawesi. Mě je 34 let. Cestovatelské zkušenosti mám z Kuby a Bolívie. Kontakt na mě:

sk***@se****.cz

Zkušenosti čtenářů

Karel

Vízum nemusíš předem zařizovat,,dostaneš ho on- line na letišti v Jakartě za 25 usd.
My letíme 30.6. na měsíc – Jáva – Bali – Lombok – Flores .
Možná se tam potkáme.

ahoj, nás jede asi 5 od 20.6 přibližně Jáva-Lombok-Gili-Bali, od 11.7 zůstáváme jen já a kamarád a rádi se k někomu přidáme a od 16.zůstávám sama. Ráda bych na Borneo, ale dá se i jinam…když tak dejte vědět 🙂

Danka

Ahoj,

ja planuji odjet do Indonezie na 14 dni jako dobrovolnik (zatim nevim kam a kdy presne, ale s odletem na konci cervence) a to nekdy v srpnu a predim nebo potom bych tam rada tak 14 dni cestovala. Tak pokud tam jeste budes, muzem se tam potkat 🙂

Marcel

Ahoj, jsem teď na Bali s kamarádem a ten 10. července odlítá, rád bych se k němu z Vás připojil. Je mi 22 ale jsem dobrodruh a vtipálek, všechno beru s humorem))) Ozvěte se mi na mail nebo můj fb je lecram ke, díky moc a cestě zdar )))

Verča

ahoj 🙂
jsem teď na Bali s rodiči, oni odjíždějí 20.7., já zůstávám, protože mám od 4.8. stáž 🙂 mám tak asi týden a půl, kdy budu sama.. ráda bych se k někomu přidala a cestovala 🙂 je mi 20, mám ráda kombinaci přírody, pláží a měst a snažím se šetřit, pokud to jde 🙂 ..budu ráda, když se někdo ozve 🙂

Marcel

Ahoj Verco, dneska mi odjel kamarad a taky sem tu zustal sam. Takze, jestli chces, muzem se stretnout a neco vymyslet )FB- Lecram Ke, email-

ma***********@se****.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: