Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,hledám někoho kdo má v plánu letos navštívit Ladakh nebo se tam bude v období 20.-2.9 2015 pohybovat. Mám v plánu prohlidky klášteru popř. nějaky trek.
Zkušenosti čtenářů
Filip
Ahoj, plánuju vyrazit stejným směrem. Asi na měsíc až dva, cestu případně protáhnout ještě směrem Darjeeling, Sikkim až do Nepálu. V Ladakhu jsem byl loni, takže k téhle oblasti už menší „know-how“ mám 🙂
Zatím jsme 3 (víceméně z okolí Prahy), bylo by fajn, kdyby nás bylo alespoň 4-6. Do konce března bych rád dal skupinu dohromady a objednal letenky.
Pokud bys měl zájem, dej prosím vědět co nejdřív.
Tom
Filip:
Ahoj Filipe,
Já už letenky mám a to v terminu 19.8-2.9 přímo do Lehu.A mám v plánu jenom poznávaní Ladakhu a okoli proto jedu pouze na cca 12dni.
Marci
Filip:
Ahoj Filipe, muzes mi prosim na sebe poslat email ? Rada bych se zeptala blize.
Ahoj, plánuju vyrazit stejným směrem. Asi na měsíc až dva, cestu případně protáhnout ještě směrem Darjeeling, Sikkim až do Nepálu. V Ladakhu jsem byl loni, takže k téhle oblasti už menší „know-how“ mám 🙂
Zatím jsme 3 (víceméně z okolí Prahy), bylo by fajn, kdyby nás bylo alespoň 4-6. Do konce března bych rád dal skupinu dohromady a objednal letenky.
Pokud bys měl zájem, dej prosím vědět co nejdřív.
Ahoj Filipe,
Já už letenky mám a to v terminu 19.8-2.9 přímo do Lehu.A mám v plánu jenom poznávaní Ladakhu a okoli proto jedu pouze na cca 12dni.
Ahoj Filipe, muzes mi prosim na sebe poslat email ? Rada bych se zeptala blize.