Ahoj, příští léto plánuju někam v létě odjet a přivydělat si. Nejradši bych na Maltu nebo do Španělska nebo někam tam poblíž si užít léta a pláže. Neplánuje někdo něco podobného?
Ahoj holky:)) taky se chystám pokud se něco najde 🙂 a nechci jet sama 🙂 myslím že by bylo fajn kdyby nás jelo víc 🙂
Ahoj holky, mám stejné plány jako vy a ráda bych se připojila 🙂
Ahojky klidně bych ráda jela, také plánuji brigádu v cizině a nechci jet sama.
Ahojky klidně bych ráda jela, také plánuji brigádu v cizině a nechci jet sama. Až budete něco mít tak mi dejte vědět, myslim že je to dobrý nápad. Napište mi na mail: 1a***@****am.cz
ahoj, mám 22 rokov a rada by som po štátniciach takisto niekam vycestovala na brigádu. A určite sa cestuje lepšie keď nás je viacej. Keby niekto o niečom vedel dajte vedieť na mail m.*********@***il.com alebo FB Michaela Flamíková 🙂 Rada by som sa pridala 🙂
ahoj, mám 22 rokov a rada by som po štátniciach takisto niekam vycestovala na brigádu. A určite sa cestuje lepšie keď nás je viacej. Keby niekto o niečom vedel dajte vedieť na mail m.*********@***il.com alebo FB Michaela Flamíková 🙂 Rada by som sa pridala 🙂
Zdravím holky,chtěl bych se zeptat jestli nevíte o nějaké agentuře která tohle zprostředkovává? 🙂
přidala bych se:) Stále něco hledám, denně koukám po netu, ale furt nic. Nechci na blind, protože jsem už jednou takhle vyrazila do Holandu a moc to nevyšlo.. jenže se agenturám platí prej celkem mastný peníze
Hodne stesti holky.. Ve Spanelsku s 25% nezamestnanosti na vas uz v lete cekaji s otevrenou naruci.. 🙂
Milý Martine, dovol mi tě ponaučit 🙂 Ve Španělsku je tak vysoká nezaměstnanost zapříčiněna i tím, že Španělé jsou líní prasata a pohrdají náročnější a pro ně velmi podřadnou prací, jako např. sbírání citrusů… Tudíž ano, čekají tam právě na slečny 🙂
Španělsko je blbost ale Anglii bych jel co vy na to?
zdarec Kubo .. taky bych vyrazila směr Anglie – tak letíme ne ? kdyžtak se ozvi na můj mail – ga***@****am.cz
Paráda, myslím si, že by bylo fajn, kdyby nás bylo víc 🙂
Už jsem víckrát něco hledala na netu, ale nějak nemůžu něco dobrého najít..
ahojte, aj ja mám presne také isté plány 😉
Ahoj holky, já jsem taky jednoznačně pro, také se snažím něco najít na netu, ale zatím nic moc 🙁 Taky kdyby někdo o něčem dobrém věděl, budu moc ráda 🙂
Muzu vam pomoci v Anglii ale asi ne vsem, napred si ale prectete muj prispevek v rubrice “Práce v Anglii/Skotsku v létě 2013“, aby jste vedeli co vas ceka. Nechci to sem kopirovat abych zbytecne nespamoval jako mnozi ostatni. Pokud mi napisete tak hlavne uvedte jak dobre umite anglicky, to je tu ze vseho nejdulezitejsi. Predpoklad na lepsi praci je ze dokazete zavolat zamestnavateli nebo agenture a tam se s clovekem ktery mluvi silene rychle a ruznymi dialekty domluvit na terminu prijmaciho pohovoru. Hlavne se dobre naucte spelling, protoze vam bude rikat adresu kam mate dorazit, anglicky post code, treba ve tvaru AB123CD a kdyz se spletete tak to budete horko tezko hledat. Anglican je liny, nerekne vam ulici a cislo domu (stejne je to tu naprosto bidne znaceny) ale prave ten post code. Maily jsou vam k nicemu, me neodpovedeli skoro na zadny, proste to ani neotevrou a hodi do kose. Cekaji az jim zavolate, tak zjisti uroven vaseho jazyka a take uvidi ze mate mistni cislo, takze vedi ze nekde bydlite a nejak dokazete fungovat. Zivotopisy je take nezajimaji, aspon ne na obycejne prace (samozrejme je lepsi nejake CV poslat), jede se tu vic na doporuceni a hlavne na reference s predchozich zamestnani (anglickych).
Jinak ja zase hledam rozumne lidi co by tu chteli pracovat delsi dobu a se kterymi bychom si pronajali cely dum (tak 4-5 lidi}, bydleni pro jednoho cloveka je tu silene drahe a najit tu cecha (aspon od podzimu do jara) je skoro zazrak. Mam tu vyhodu ze mam reference na bydleni, bez nich to ani vetsina agentur nepronajme. Zakladni prace jako farmy, sklady, uklidy tu zatim jde sehnat s trochou anglictiny bez vetsich problemu, ale blizi se dalsi krize takze vubec nedokazu odhadnout jak to bude pristi rok
ahojky,jak se to u tebe vyvíjí s lidmi k pronájmu domu?A bral bys ženskou s dvěmi dětmi? Ne, není to sranda. Před časem jsem pracovala v UK jako au-pair a poté pečovatelka.Ráda bych oprášila svou angličtinu, abych mohla nastoupit zpět do zaměstnání s AJ….
ahoj, ja som zo slovenska, a potrebujem brigadu na leto 2013…a k tomu jasne ze si vybavit bydlení a tak, a tiez som sama, mam 18, a uz si neviem rady s vybavovaním
Čau,mám taky 18 a hledám někoho kdo by jel semnou o prázdkách do Anglie.Jestli máš zájem ozvi se:)
Čau je mi taky 18 hledám někoho sebou do Anglie.
Ahoj ja som tiež zo Slovenska mám 19 rokov a zháňam akúkoľvek brigádu v zahraničí
Ahoj ja som tiež zo Slovenska mám 19 rokov a zháňam akúkoľvek brigádu v zahraničí
Ahojte som zo Slovenska a tiež zháňam brigádu na leto v zahraničí a rád by som sa k niekomu pripojil
Ahoj mela bych pro tebe brigadu na Sardinii …kdyby jsi mela zajem ozvy se rada ti yodpovim vsechny otazky…jeste prikladam svuj tel- 725175143 budu se tesit Zuzka
Ahoj, mela bych taky obrovsky zajem , jak je to s tou Sardinii?? :)) pojedme lidii
Zdravím, chci se zeptat jestli by byla nějaká možnost brigády právě do léta. Řekněme od března do června. S tím bydlením by to bylo ideální být s někým protože sám to je fakt naprd. Jinak anglicky sice sem se učil ve škole ale není to žádný zázrak 😀 Byla by možnost nějaké brigády? předem díky za info
Hello, Sir dj Millhouse.. Jak moc je to spolubydlení ještě aktuální? Hledám práci na farmě(jinou vzít nemůžu kvůli psovi) na delší dobu, třeba i více let.. Státnici z angličtiny mám, domluvím se poměrně dobře. Chceš-li, napiš mi do mailu.. Díky, Lucka
ahoj…tay bych ráda někam do tepla v létě….přivydělat si a užít si tepla…:) loni jsem nad tím taky uvažovala….bud Mallorka nebo Ibiza…to samý by mě lákalo i ted….nakonec jsem ale nesehnala nikoho k sobě a sama jsem jet nechtěla….proto jsem od června až do listopadu byla v Londýně jako aupair….budu se tam sice vracet ještě,ale léto bych chtěla strávit jinde…poznatjinou zemi….tak kdyžtak písnetě…budu ráda..
díky Míša
my*****@****am.cz
Jdu do toho s váma ! 😀 Taky něco hledám a budu ráda když nepojedu sama:)
Ahoj tak my chceme do světa razit s kámoškou tak pokuď někdo chce může se připojit kdyžtak se ozvěte na mail Ta********@****am.cz
Ahoj,
já a moje kamarádka taky něco sháníme…ale je to těžké na netu neco sehnat, hlavne aby se clovek nenachytal…radi bychom se pridaly. Už mam po krk života v ČR! a co nejdriv chcem odjet a okusim krasy sveta…jestli mate nejake info nebo nabidky s praci v zahranici, nebo se chcete pripojit k nam, piste na email ba**********@****am.cz
Ahoj! 🙂 taky plánuju na léto vycestovat někde za prací k moři, nejlépe do Řecka. Ráda bych se přidala. Kdyžtak pište na mejla At****@****am.cz
ahoj ahoj,taky se přidávám, už od svých 17 se snažím každé prázky vycestovat, nikdy se mi to bohužel nepoštěstilo, ačkoliv jsem obcházela i Úřady práce.Už máš nějaké kontakty a tipy?Španělsko mě taky strašně láká a jelikož jsem poor student,tak doufám,že nebude tak nákladné jako USA.Můžu max. na 2měsíce,alespoň něco málo si přivydělat,ale hlavně si zdokonalit jazyky jak jinak.Ozvi se mi dyžtak prosim,jak na tom jsi,přes agenturu si sama netroufam nic najít a lidi na spoluvyjetí do zahraničí se taky těžko hledají.Nikola. email: ni**********@****am.cz
Ahoj holky taky nemuzu jinak nez souhlasit s vámi. strašně ráda bych v létě někam vypadla pryč a poznala zase jiný místa a lidi .. 🙂 je mi teprve 17 ale jsem cílevědomá a do budoucna plánuju hodně cestovat a hlavně poznat fajn lidi ,tak musim někde začít . Budu moc ráda když se ozvete a můžem hodit řeč..
kdyžtak skype – lewnushe
Zdravim všechny,taky bych se rád přidal k lidem,ktery chtěj ČR ukázat záda a podívat se nejlíp někam do tepla,ale když bude něco jiného vůbec nevadí hlavně pryč z téhle republiky…
Jestli o něčem někdo víte a nevadilo-by vám o jednoho kluka navíc,tak se mi prosím ozvěte na mi**************@****am.cz
Ahoj, také bych ráda v létě někam vycestovala. Na internetu je to všechno přes agentury s nesmyslnými poplatky. Kdyby jste někdo o něčem věděl, tak se ozvěte. Ráda pojedu klidně s partou lidí. Ka************@***il.com
Ahoj, taky přemýšlím, že v létě někam vycestuji. Nejlépe do německy mluvících zemí. Budu ráda když se ozvete, jestli o nějaké práci víte, nebo přes jakou agenturu by bylo nejlepší jet. Klidně bych se přidala k nějakým cestovatelům 🙂
Ahojky,taky se chystám v létě na brigádu,mám možnost do Řecka,ale pokud to nevyjde,musim se poohlídnout po práci v jiné zemi,takže bych se kdyžtak také rád přidal 🙂
Ahojda,
také bych ráda v létě vyrazila za prací, ale zatím jsem na nic nenarazila. Koukám, že je tu spousta lidí se stejným zájmem, což mě těší- kdybychom jeli jako velká parta lidí, tak by to bylo skvělý, hlavně nechci jet sama. Kdyby někdo věděl o něčem může se ozvat na je****@*****um.cz , i já budu aktivně hledat a pokud se něco objeví, písnu.
Ahojte, plánuji vyrazit do Warringtonu v UK na balení oblečení přes coolagent. Asi v polovině června, nebo začátek července na 3 měsíce. Zajišťují práci i pro dvojice a byla bych moc ráda kdybych našla někoho k sobě.Kdyby nás jela skupinka určitě by to bylo ještě lepší 🙂 Požadují jen základy angličtiny = telefonický pohovor. Asi to nebude kdovíjaký výdělek. Já hlavně doufám že se trošku podívám po okolí a užiju si prázdniny. Hledám hlavně někoho, kdo to opravdu chce a nerozmyslí si to naposlední chvíli. Info o programu: http://www.coolagent.cz/cz/4431-gb-baleni-obleceni.html Budu se těšit na případné odpovědi 🙂
Ahoj taky sháním sezonni brigádu až od července:D Když tak piš na ka***********@****am.cz
Ahoj jdu do toho s tebou…napiš mi na mail…vr********@***il.com
Taky bychom s kamarádkou jely! Určitě si to nerozmyslíme, nemohla bys napsat bližší info? díky 🙂
Ahojda všichni,
chystám se vyrazit do Řecka. Nejlíp ještě před sezonou, ideálně tak květen. (Ale záleží na nabídkách) Určitě bych nejela přes agenturu, spíš mít už práci domluvenou rovnou s majitelem nebo jet na blind, pokusit štěstí a hledat na místě:)
Jestli má někdo podobný záměr, tak se ozvěte!
P.S. prosím odvídejte jen ti z vás, kteři jsou na 100% rozhodnutí vyjet a nezruší to měsíc před odjezdem 😉
piště na mail: p.*******@***il.com 🙂
ahoj Peto, ja taky chci jet pryc a muzu jet klidne zejtra!! TA taky se mi zamlouva ten blint.. Tak prosim napis, at muzem vyrazit!! 🙂
Papa
De******@****am.cz
ahoj, nehlásím se jako spolucestovatel, ale mám zajímavou nabídku….jsem teď ve Španělsku- v Barceloně jako au-pair…není to na prázdniny, ale na příští školní rok. Měl by jste někdo zájem? Já to tu musím ukončit kvůli pokračování ve studiu v Čechách:(
máte-li někdo zájem, napište maila…
ahoj chtěla jsem se zeptat jestli je nabidka jěště aktuální.Děkuji za odpověd
Ahoj lidi, také bych rád někam vycestoval na letní prázdniny. Je mi 18 a jsem gay, jsem pro každou srandu a myslím si, že by to mohly být fajn prázdniny, kdybychom se sešli fajn parta a vyrazili a vrátili se opálení a s penězi 😀 Piště kdyžtak na sw*******@****am.cz
Ahojky, hledám brigádu na léto 2013, nejradši bych se k někomu připojila, ať nemusím ject sama. Tak holky pište, budu se těšit Káťa 🙂
Ahoj, já taky sháním brigádu v zahraničí a ráda bych se k tobě přidala :).
Zdravim:) Rada bych jela nekam do ciziny na zacatku dubna..chtela bych se vratit do pulky cervna…dejte mi vedet jestli nekdo chcete taky jet…popripade jestli o necem vite
to Marketa: mám stejný plán jako ty.. mohla bys tu nechat mail? nebo napiš na pe*****@****am.cz
Díky 🙂
Taky bych moc ráda někam jela, takže by bylo super kdybych se mohla připojit! 🙂
Čau,chtěl bych jet o prázdkách do Birminghamu za prací.Někdo kdo by jel semnou by se hodil.
Kdyžtak mi napiš na pi******@****am.cz
Ahoj, taky mám tyhle plány ale na červen-červenec max.červen-srpen. Neví někdo o něčem a nechcete jet semnou? Nechci taky jet sama, jelikož bych jela pracovně poprvé. Dyžtak piště na mi******@****am.cz
Předem děkuju a přeju hezký den 🙂
Ahoj, chci vycestovat začátkem července do Francie na farmy, sběr ovoce nebo jakákoli jiná pomoc na farmě. Pojedu autem, zatim jsem sama, uvítám společnost. Pište: ba*****@****am.cz Budu se těšit.
Čau lidi, před prázdninama, nejlíp po maturitě, bych ráda jela na brigádu do zahraničí (Španělsko, Řecko – to je jedno, někde v teple a u moře :D). Kdyby měl někdo zájem, tak pište, nechce se mi samotne 🙂
Be*******@****am.cz
tak to sis moc dobre nevybrala, recko a spanelsko na tom nejsou dobre u nejakou dobu, pokud tam chces teda pracovat…
Ahoj, taky hledám brigádu v zahraničí na toto léto. Nechtěl bych jet sám, nebo prostě jen na blind. Kdyby jsme se sešla nějaká parta suprovejch lidí tak by to mohly být suprový prázdniny. Je mi 17 a s brigádama v zahraničí nemám zkušenosti. Jsem pro každou srandu. Kdyžtak můj email – no********@********ek.cz
ahoj, už někoho máte?
Přesně to bych potřeboval 🙂
Zdravím, též se přidávám kvůli hledání nějaké skupinky lidí nebo klidně i jednotlivce, kteří by měli v plánu vycestovat za prací nejlepe už někdy v pulce června směr Anglie, Skotsko popř. Irsko. Je mi 22 a minulé léto jsem pracoval ve Francii, bohužel letos to nevyšlo :(. Můj email: fi************@*****um.cz
Ahojte
našli ste někdo nějakou tu brigádu?
Hlásím se jako spolucestovatelka. Je mi 18. Domluvím se:anglicky a základy němčiny
kdybyste někdo něco našli a nechce se vám jet samotným tak se ráda přidám :))
Ahojte
našli ste někdo nějakou tu brigádu?
Hlásím se jako spolucestovatelka. Je mi 18. Domluvím se:anglicky a základy němčiny
kdybyste někdo něco našli a nechce se vám jet samotným tak se ráda přidám :))
Brigády ve Španělku na léto 2013 http://www.letnibrigady.eu/index.php/Inzeraty/Brigady-v-zahranici/Brigady-ve-Spanelsku/?order=3&view=list
Ahoj, moc ráda pojedu. Nejlépe oblast Španělska, Itálie, Řecka apod. Pokud má někdo zájem, tak se ozvěte a společně to nějak už vymyslíme.
Tak co udělat grupu na fcb a společně něco vymyslet? 🙂
S tou grupou na fb souhlasím, mohli by jsme něco vymyslet 🙂 …
Ahoj Veru, chystám se do Řecka do hotelu, měla by jsi zájem ??
Zdravím, taky koukám po netu a nic nenacházím 🙁 vyjela bych klidně už v červnu, hned po maturitě 🙂 kdyby jste někdo o něčem věděl a napsal na mail byla bych vážně happy 😀
ano taky bych jel nekam za praci je mi 22 let a ve vice lidech se to lepe tahne kdo by jel si vydelat ?
Čau Mirku, kam by jsi chtěl jet ???? Napiš mi maila o něčem bych věděl, ale nechce se mi samotnému.
Ahoj,jsme dva 18ti letí.Hledáme na celé prázdniny brigádu v zahraničí.Něco vydělat,poznat nové lidi,kraj.Bohužel s brigádama v zahraničí nemáme žádné zkušenosti,neradi bychom naletěli.Rádi se k někomu přidáme-práce se nebojíme a snad je s náma i sranda.Nevíte o něčem?Když tak se ozvěte čau Jakub a Martin
Se omlouvám-kontakt ch********@****am.cz T-775040015
Jakub a Martin
Ahoj ráda bych se přidala! jestli máte někdo nějaké doporučení na dobrou agenturu sem s tím a jedem! Já osobně mám už po škole a ráda bych ještě vycestovala než budu stará mařena 😀 kdyžtak prosím piště na mail si***********@****am.cz
Ahoj,
hledám spolucestovatele na léto 2013, v zemích jako např. Řecko, Španělsko, Malta, čím víc lidí se přidá, tím líp. 🙂 Hledali bysme práci spolu, kdyžtak komunikace přes e-mail a potom přes skype. Komu by nevadilo přes agenturu, přijde mi to jistější. Mně je 20. Práci není zas tak těžké najít, jen se mi nepovedlo přemluvit kamarádky, chtějí jet do jiných destinací, jako např. Anglie.
Ahojte 🙂
hľadám niekoho, kto by tiež chcel vycestovať niekde za prácou. Najradšej by som šla niekde do tepla ako Grécko, Cuprus, Malta… 🙂 Mám nejaké tie skúsenosti z minulého leta. Tak ak by mal niekto záujem sa pridať ku mne, ozvite sa na mail: ab****@*****um.sk
Ahoj ja som tiež zo Slovenka a tiež by som rád išiel na brigádu niekde do tepla, síce nemám ešte žiadne skúsenosti , ale rád by som sa pridal
Ahoj,
měla bych zájem jet taky pracovat třeba do toho Řecka. Pošleš mi na tebe email??
Ahoj taky bych ráda někam vyrazila a na to abych jela sama sem posera:/:D V létě mi bude 19,takže s věkem by probém neměl být 🙂 Jestli máš zájem o parťáka, tak se ozvy:)
Ahoj co Španělsko, o něčem bych věděl. David
Více info da********@****am.cz
Ahojte, ja taktiež hľadám brigádu, už so našla aj zopár zaujímavých ponúk, lenže nemám s kým ísť, pretože nikomu známemu sa dajak nechce ísť brigadovať do zahraničia. Ja by som skôr šla niekde do tepla, takže Anglicko a Irsko sú len krajné možnosti, ak by nič nevyšlo. Keby sa chcel niekto pridať, tak sa ozvite na mail ni***********@***il.com
Ahojte, taky bych ráda vycestovala, klidně za těžší prací, ale ať si něco víc vydělám. Jazyk mi moc nejde, i přesto, že jsem se učila dost dlouho. 😉 Pokud by měl někdo zájem, mám pár věcí v záloze, co jsem našla. Tak napište mejla ba*******@****am.cz 🙂 Nejlépe z Ostravska a okolí, ať se můžeme předem sejít. Pěkný den
ahoj rad bych vyrazil na brigadu do zahranici si vydelat…ale mam problem nekoho sehnat kdo se aspon trochu domluvi ja osobne se nedomluvim…jeste sem v zahranici na brigade nebyl tak nevim ani jak to chodi a nechci nikomu naletet…pokud by nas bylo vice a sehnali brigadu treba na farme bylo by to super…tak se ozvete na mail hnedka z fleku bych jel taky…diky cau
Ahoj,taky bych rada v lete nekam jela pracovat,nejlepe jeste s nekym,taky nemam zkusenosti s praci v zahranici,tak kdyby se Ti nekdo ozval,pridam se. Kdyztak mail Lu*******@****am.cz. Dekuju:-)
Ahoj děcka. Pokud by byla možnost, rád se přidám. Nějaké zkušenosti mám. Dejte vědět na k.*****@****am.cz
Díky a pohodový den nám všem… 😉
Dobrý den chtěla bych poprosit o vyplnění následujícího dotazníku. Je zcela anonymní a zebere cca 10 minut. Dotazník využívám ve své diplomové práci. Děkuji za ochotu a vyplnění dotazníku.
Ahoj lidi, také hledám někoho seriózního, nejlépe holku na brigádu v zahraničí:) Určitě budu ráda, když se ozvete! 🙂
Ahoj, já bych hrozně ráda odjela na léto na brigády a zlepšial si jazyk. nechce se mi samotný, přece jen ve více lidech se lépe myslí a hledá. co ty na to?kam by jsi chtěla? zatím ahoj Jana
Ahoj, chci vyrazit do Francie na nějakou farmu, pojedu autem, francouzsky se trochu domluvim. Zatim jsem sama, tak se kdyžtak ozvi. Bára
ba*****@****am.cz
Ahoj, taky se chystám někam na léto, ale samotná jet nechci. Kdybys ještě někoho scháněla tak dej klideně vědět..budu ráda 😀
Ahojte,
rád by som išiel do zahraničia na brigádu určite s dákym. Išiel by som kdekoľvek .
Tak sa ozvite 🙂
Da***********@***il.com
Přemýšlel někdo o buskingu (pouličním hraní) ve španělsku? Podmínky jsou tam příznivé.
Vice si vydelas jako zebrota na hlavaku v Praze! Dalsi co nebude makat ani hovno! Ceske socky co si dvaji bezdacky zivot ve Spanelsku. Takovych individui znam hafo! DES BES! LOL
Ahoj,plánuju cestu za prací do ciziny.Nejlépe Velká Británie,Irsko či sběr ovoce v Itálii,Španělsku ? Také uvažuji o Vancouveru,příští týden si zařizuji informace o vízu a uvidím,jak to dopadne.Napište na mejl ro***********@***il.com
Ahoj, letos maturuju a o prázdninách bych si chtěl mimo vydělání peněz taky trochu zacestovat. Minulé roky jsem se dřel v Česku (sice fajn peníze ale 12ti hodinovky už tak fajn nebyly). Zamlouvá se mi Anglie. Umím celkem dobře anglicky a asi bych se nebál nějakého sběru ovoce ve Španělsku, taky se trochu domluvím španělsky ale zkušenosti nemám. Buď se rád k někomu připojím nebo nebo se můžu domluvit s někým kdo taky má jen vizi a vymyslíme spolu něco. Je mi dvacet a nejsem bručoun 🙂 email: ja******@*****um.cz nebo napiš na FB: Kuba Dudek (adresa protože je tam lidí pod mým jménem víc: http://www.facebook.com/santiagodudek ) díky za odpovědi
ahoj taky shanim brigadu nekde v cizině ten sběr ovoce není špatný.Kdyby jsi měl zájem mužem se domluvit:)
Ahoj, chci teďka v květnu odjet do itálie přivydělat si jako nápojová konzumentka, přes agenturu. Našla by se holčina co by taky jela se mnou? Kdyžtak pište na mail ga******@***il.cz
Ahoj, kamkoliv na brigádu do zahraničí(farmy, hotely) půl června můžu odjet do zaří-říjen, pak bych ráda na Nový Zéland…neví někdo nebo neplánuje taky něco na léto??
Děkuji…
email: ad**************@***il.com
Ahoj sháním sezonni brigádu od července:))Kdyby někdo věděl tak se ozvěte na ma******@****am.cz
ahojky Dia je este aktualna ta tvoja ponuka ?? tiez by som nakm do tych končin .. nemam problem ist sama, ale dvom by bolo veselsie 🙂 tak dajk vediet .. pa Lucia
ahoj sice to tu mate rok stary, ale poud to mate stale aktualni tak bychom s kamosou taky radi jeli….Ale ona to jeste nw urcite ale ja jo tak kdyztak dejte na email vedet Ta********@****am.cz
Ahoj všichni, ráda bych vyjela někam k moři na brigádu, klidně na blind, nejlépe autem, na celý srpen. je tu někdo s podobným cílem ? Bety
Jestli pojedeš, jedu s Tebou! Myslím, že sehnat job nebude problém, nebo alespoň nějaké nárazovky a pak užívání si.
Dej echo, jeslti do toho jdeš.
Jsem pro cokoliv, klidně stopem,
M
Ahoj, klidne bych se pridala 🙂
Zdárek, v září chci odjet za prací do Anglie, kdyby se chtěl někdo přidat, pište na mail:)
Ahoj je mi 18let
Pokud to vyjde tak bych s sebou brala další lidi do Anglie,Řecko,Itálie na brigádu sběr,skladník,chyžná podle toho která nabídka vyjde a když ne tak je možné hledat na netu našla jsem tam sppoustu nabídek :
např. ta Anglie min.1měsíc výdělek kolem 30-45000kč za sběr,mínus ubytování a náklady na cestu což je docela dobré.
u těch dalších zemí je to kolem 20 000 kč za měsíc -chyžná řecko nebo např animátor/ka plus mínus ,
Mám v plánu vycestovat na 1-1,5 měsíce.
Kdo má podobný plán nebo cestu můžem to dát do kupi.
Facebook: https://www.facebook.com/
Ahoj všichni 🙂 Chystám se někam do zahraničí na brigádu a nechci jet sám, přidal by se někdo?? ozvěte se dík. Klidně si mě přidejte i na FACEBOOKU jsem tam pod jménem Horacek Petr
Ahojte idem do Itálie robiť nápojovu konzumentku alebo do Grécka a hľadám k sebe kamaratku je to brigáda môj mail: Mi****@***oo.com 🙂
Ahoj, taky bych ráda vycestovala do Španělska, teď ještě jestli se podaří něco najít… 🙂