Spolucestování Amerika

Hledám parťáka na procestování Jižní Ameriky podzim zima 2013

Katka

ahoj,
mám v plánu procestovat Jižní Ameriku cca od října/listopadu do února/března 2013-14 s batohem na zádech a pokud možno se vyhýbat masovému turismu. Ve stejném duchu jsem byla dvakrát v Mexiku, na skok v Guatemale a v Kostarice. Najde se někdo s podobným záměrem, komu se chce cestovat ve společnosti? Telefon na mne 777867171, bydlím v Praze, občas se pohybuju v Brně, po okolí Prahy není problém dojet, potkat se a když si padneme do noty, domluvit se dál. Díky, Katka

Zkušenosti čtenářů

jana

Ahoj Katko,rada bych se pridala.Bohuzel nejdele 2 mesice.Kam konkretně by ses chtěla podívat?Jsem z Kladna .Tel 606141409.Jana

Šárka

Ahoj holky,
osobně bych také byla pro 2 měsíce nebo ještě lépe pro schůzku třeba v Praze, zatím ahoj Šárka

Vendula

Ahoj holky, pridala bych se taky, muzu ale nevic asi 6 tydnu, tak bych se kdyztak odpojila driv. Jsem z Prahy. Vendula

jarka
Vendula:

Ahojky Katko, Jižní Amerika je můj sen – ráda se přidám. Bydlím v Pze. Je mi 52 a dohovořím se slušně španělsky. Źádný zázrak, ale o to, co bychom ev. potřebovali, si řeknu.
Ráda bych se s Vámi setkala.

Mirek
Vendula:

Ahoj všem 🙂
také hledám spolucestující na přibližně měsíc do JA na podzim (ideálně Peru, Brazilie nebo Venezuela) bydlim kousek od Prahy takže neni problem se v Praze sejít a domluvit se na destinaci

IVANA VÝBORNÁ

Ahoj Katko, jsem Ivana z Prahy, je mi přes 60 let. S.A. a J.A. jsem procestovala s baťůžkem. Mnoho jsem viděla, mnoho ne. Ráda bych se tam vrátila třeba na 4 -5 měsíců. Mohlo by se ev. letět do Cancúnu a pak cestovat k jihu, v každé zemi se zastavit a prolézt ji. Z Panamy by se do Venezuely buď jelo lodí nebo letadlem. Odlet ev. z Ria de Janeiro v době karnevalu nebo v době konání MS ve fotbalu (ale to je pozdější termín). Karneval jsem viděla, škoda, že v návazném termínu se nekoná MS. ráda bych viděla alespoň jeden zápas na Maracaná, která se v době, kdy jsem tam byla opravovala. Ten zážitek by stál za to. Tak jestli budeš chtít napiš mi Sr****@****am.cz

Jindřich
IVANA VÝBORNÁ:

Zdravím vás milé cestovatelky. Na listopad až únor hodlám cestovat po jižní am, konkretně peru, dle situace i jinde.Jsem mladý ročník 51, z Pardubic, občas jezdím do Plzně, takže bych si s vámi pražandy eventuelně dal posezení a ujasnění priorit a představ.Vzhledem k tomu, že neznám žádný jazyk, a poprvé jsem byl v zahraničí a sám, konkretně mexiku při vítání nového cyklu v prosinci, tři týdny ale to je krátká doba na cestování tak nyní hodlám trochu více se toulat kr****@***il.cz tak mi písněte Jindřich

Dáša

To si zase někdo s Ivanou naběhne….já už tu zkušenost bohužel mám a nejsem sama.

Katka Sigmundová
Dáša:

Pro Dášu: Dášo, pokud chceš něco sdělit, pak prosím otevřeně, ne v narážkách, předem díky, Katka.

Katka Sigmundová
Dáša:

ahoj všichni,

moc díky, že jste se ozvali. V průběhu času mi vykrystalizovalo, že raději než ve větším počtu lidí bych ráda cestovala ve dvou, maximálně ve třech lidech, a to proto, že čím víc nás bude, tím hůř se shodneme (ať si padneme do noty sebevíc) a logistika a všechno kolem bude pomalejší, atp. Také ideálně se, prosím, ozývejte ti, kteří můžete cestovat alespoň dva měsíce. V tomto příspěvku je nás dosud hodně a všimla jsem si, že se hodně lidí shodne na době měsíc, měsíc a půl, domluvte se klidně mezi sebou, jak uznáte za vhodné.
Pište prosím na mail ka**************@***il.com nebo volejte na telefon 777867171, na mailu jsem mnohem častějš než tady, takže rychlejš zareaguju, díky a těším se! Katka

Jake jsou zkusenosti s Ivanou? 🙂

Karel

Ahoj, my jsme 2 vcelku zkušení, pohodoví cestovatelé (39,41) a hledáme další 2–3 osoby, ideálně pohodové cestovatelky (cca 25–35) na listopadovou poznávačku do Venezuely (Stolové hory, Roraima, Salto Angel, delta Orinoka, pár dní relaxu u moře) cca na 3–4 týdny. Znalost španělštiny vítaná. Pište prosím na ce************@****am.cz. Ahoj Karel

Kristýna

Ahoj,

evidentně je nás už celkem hodně, tak co se domluvit na nějakém srazu a uvidí se? Mám v plánu jet + – říjen-listopad do J.A. První měsíc chci na jazykový kurz, 2. pak cestovat..

Kačka

ahoj, pracuju v Kolumbii jako učitelka a ráda bych na konci srpna skončila a jela na mesic do Peru (konkretne cuzco, huascaran, machu picchu …)potom dolu do Bolivie (plovouci ostrovy, solne jezero, titicaca…)nechystate se tam nekdo v tuhle dobu? rada bych mela nejakou spolecnost. dekuju kata

basha
Kačka:

Ahoj,
ja mam v plane vyrazat zaciatkom zari, najprv Peru, potom Bolivia, a este niekam na další mesiac/dva. takze cca 3-4 mesiace.
tiez hladam spolocnost, tak sa ozvi ak chces: ba*******@***il.com, a mozme sa dohodnut na niecom.
dik:)

Edita Pechalová

Ahoj,

Moc ráda bych si splnila svůj sen procestovat JA. Je mi 24 let a zatím nemám moc velké zkušenosti, ale za to velké nadšení! Domluvím se anglicky a taky mám základy španělštiny. Touto cestou bych chtěla najít spolehlivé cestovatele, ke kterým bych se mohla připojit. Na termínu mi ani tolik nezáleží, ale lépe kolem podzimu a zimy. Budu ráda, když se mi někdo ozve 🙂

Děkuji

Edita

Katka Sigmundová

Edito, založ si prosím svůj vlastní dotaz, tady už je nás fakt hodně a začíná se mi ztrácet původní účel – najít SI parťáka, čili nedělat tady skupinové požadavky, díky moc a ať se zadaří, Katka

Katka Sigmundová

a tímto apeluji také na Kačku z Kolumbie – chápu, že tenhle příspěvek čte hodně lidí, takže je větší šance někoho sehnat, stejně tak ale nevidím nejmenší problém v tom, že si založíte svou „rubriku“ – ta moje se množícími se plány jiných lidí zahlcuje a ztrácí se v nich můj vlastní plán, díky! K.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: