Trochu narychlo plánujeme nízkorozpočtovou dovolenou.
Nakonec volba padla na Bosnu a Hercegovinu, přičemž nás láká především Hercegovina.
Tam se dopravit busem či vlakem a vzít to po vlastní ose se stanem, pitím a jídlem. Civilizaci asi nebudeme příliš vyhledávat, ale nebráníme se jí a samozřejmě chceme nasát nějakou atmosféru, kulturu a popít u povídaní (ruce, nohy, aj) s domorodci.
Já – 25, hrr a nadoraz a tahoun, ale co se týče fyzičky slabší článek
Janek – 26, rozvážnější, rozumný, schopný a komunikativní
Jediné, co nás limituje je datum, s kterým skutečně nemůžeme hnout.
Pokud by se chtěl někdo (kdokoli) připojit, budeme rádi, protože je to vždy veselejší.
Kdyžtak mi, prosím, pište na mail a domluvíme se (zatím mám jen obrysy plánu, ještě nic není pevně).
ahoj
Hrozně ráda bych se k vám přidala, Balkán byl i mým cílem, takže mě prosím kontaktujte ať se domluvíme
Něco o mě studentka VŠ, 2O ,kondička dobrá, pohodářská povaha, zápory mam, ale napíšu až do mailu at vás neodradim:o)
Díky
li************@***il.com , sasetka.@seznam nebo 605857879
Ahoj
Odpadl mi na srpen,září plán a sami asi víte , že neni jednoduché najít na tyhle výlety spolucestovatele, sice s úplně někým cizím je to risk(tím nemyslím že byste byli nějací úchyláci ,ale nemusíme si sednout:o))ale zkusit se to musí:o) takže mi prosím napiš co nejdřív jestli je tahle nabídka ještě aktuální, případně podrobnosti..
děkuju
a.***@****am.cz nebo 605857879 (radši sms-dík)