Caute,
niekedy v julí (červnu)2013 by som sa chcel tak na 3 týždne pozrieť do Gruzínska (a Abcházska, ak by sa stíhalo). Chcem pochodiť hory (trek Omalo-Shatili,Svaneti) + dake pamiatky, v Abcházsku možno na pláž na 1-2 dni, ešte sa uvidí.
Problém je ale že zatiaľ nemám veľmi s kým – neplánuje tu niekto niečo podobné? Najlepšie niekto, kto už má za sebou dáke viacdňové treky naťažko.
Dodo, 29 rokov
Ahoj Dodo, já bych chtěla do Gruzie, ale až v červenci. V červnu si to bohužel se 100% jistotou nemůžu zařídit. A taky jediná moje zkušenost s vícedenním pochodem „natěžko“ je puťák z Plzně do Železné Rudy. No, kdybys myslel, že i tak bychom se nějak mohli domluvit, ozvi se mi. (+ Mám jednu kamarádku, která má větší zkušenosti a navíc známého v Tbilisi a možná by se přidala.)
Ahoj, Gruzie byla mym alternativnim cilem na letosni dovolenou. Jesli mate zajem, muzeme se sejit, probrat a uvidime 🙂
Ahoj, zrovna přemýšlím o Gruzii (Červenec/Srpen 2013) asi tak na 10 dní, jsem z Ostravy (29), pokud by měl někdo zájem, rád bych našel spolucestující (zatím mám zkušenost Ukrajina, Uzbekistán, Afghánistán z roku 2012). Do Tbilisi jsou teď docela přijatelné letenky Praha-Tbilisi zpáteční celkem za 7.000 Kč napište, něco domluvíme: eu******@*****um.cz
Na gruzii se snažím někoho najít. Já bych ráda tak na 3 týdny v červenci. Mám zkušenosti Ukrajina, Kyrgyzstan. Ano , letenky spěchají!
Caute, tak na Gruzínsko už partiu mám, ale ešte stále som neukecal nikoho do Abcházska. Nechce sa tam ísť niekto podívať cca na 5 dní začiatkom septembra? 🙂
Pozrieť by som chcel predbežne Suchumi, jazero Ritsa so Stalinovou dačou, Novi Afon, jaskyne pod ním, následky vojny (asi Tkvarcheli), možno aj dáku kratšiu horskú túru ak bude ochota. Nechce sa pridať niekto?
Jsme pár a hledáme další lidi na Gruzii v srpnu
Trocha to oživím, keby to niekto na prvýkrát prehliadol