Spolucestování Asie/ Australie

Gruzie leto 2014

Zuzka

Letenky do 7000 me nalakali na letni Gruzii.
Nejlepe na +/- dva tydny, trek Omalo – Shatili – Kazbegi (ci jine napady?) a idealne spolecnost nekoho zkusenejsiho nez ja 🙂
Zuzka /31/ Praha

Zkušenosti čtenářů

Martina

Já bych ráda do Gruzie, ale zkušenější asi moc nebudu:)
Martina/27/Praha

Petr

Ahoj,zní to docela zajímavě, obzvlášť kdyby se přidal výstup na Kazbek. Mohl bych v termínu 24.7-10.8. nebo začátkem září.Nějaké zkušenosti by se našly.
Petr/44/svět:)

Martina
Petr:

Ahoj Peťo, mam ve stejném termínu volno a také přemýšlím o Gruzii, jedeš? Ještě někoho hledáš?
Martina

jonas

Ahoj já s kámošem /oba 20/ jedem Gruzii + Arménii v červenci. Milou společnost rádi přivítáme a nějakými těmi zkušenostmi snad taky oplýváme…

Patrik

Ahoj, vypadla mě parťačka tak scháním někoho na termín 14.6. a 28.6. Letenku už mám.

Terka

Ahoj Zuzko, sehnala jsi dost lidí? Já bych do Gruzie na +- 2 týdny chtěla jet taky. Když tak se mi prosím ozvi do emailu, kdy se chystáte, popř. jestli bych se ještě mohla přidat.Díky.T.

Petra
Terka:

Ahoj Terko, Zuzko, hledáte ještě spolucestující do Gruzie? Petra (35)

Terka
Petra:

Ahoj Peťko, jo já hledám, jestli můžeš, tak se mi prosím ozvi do emailu a můžeme se na něčem domluvit. T.

Petr

Viděl jsem, že tam jede Expedition Club, mám s nima dobré zkušenosti http://www.expeditionclub.cz/co-bude/item/1608-gruzie

Martin Pagac

Ahojte tiez budem od 16 do 24 varmensku hostel theatre jerevan…

Martin Pagac

Ahojte tiez budem od 16 do 24 varmensku hostel theatre jerevan…

Dana

Ahoj, taky hledám někoho do Gruzie. Můžu ale až koncem září. Viděla bych to tak na 2,5 týdne.
Dana 37 Praha

Dana

Ahoj, taky hledám někoho do Gruzie. Můžu ale až koncem září. Viděla bych to tak na 2,5 týdne.
Dana 37 Praha

Luboš

Ahoj my tam budeme od 11.8. Jsme dva (kluk a holka)tak se ozvete kdyz budete chtit spolecnost

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: