Někdo, koho by zajímala Gruzie? Mám v plánu klasicky projet města a mezitím dát i nějaký ten treking a klidně i stanování, bavilo by mě něco projet i na kolech jenom. LOT prodává zpáteční letenky okolo konce dubna, který vyjdou na 4 tisíce Praha – Tbilisi.
Já 21 let studující/pracující/výletící.))
Ahoj,mě je 30 a jsem pracující/výletící.Dnes jsem na ty letenky taky koukal.Jen jak to myslíš s tím kolem?Kolo bych bral hned,ale ty by si ho chtěla asi na místě vypůjčit?
Ahoj,
určitě vypůjčit. Poplatky za převoz jsou přece jenom docela vysoké.. a je to pro mě asi i pohodlnější si ho tam půjčit.)
Ahoj,no kdyžtak tady je můj mejl [email protected]ě to by bylo lepší už tu letenku máš koupenou?
Ahoj, jak se na kole na hlavních tazích bojím v ČR tak v Gruzii bych si to vzhledem k tomu jak se tam jezdí nelajznul už vůbec 🙂 Jinak přeji hodně zdaru.
ahoj cestovatelé,pokud hledáte nové kamarády na cesty, podpořte prosím facebook.com/pojedsnama.cz , doufám, že to bude další pomocník, jak najít spolucestvatele 🙂 sdílejte mezi kamarády jedině tak bude fungovat. Šťastnou cestu všem, Honza
ahoj cestovatelé,pokud hledáte nové kamarády na cesty, podpořte prosím facebook.com/pojedsnama.cz , doufám, že to bude další pomocník, jak najít spolucestvatele 🙂 sdílejte mezi kamarády jedině tak bude fungovat. Šťastnou cestu všem, Honza
omlouvam se za zdvojeni, nemuzu prrijit an to jak to smazat :/
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Nové články
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
PANAMA: festival oslavující tradici, ženskost a královnu
Jaké pojištění byste si neměli zapomenout přibalit na hory?
Vybavení na cesty
FOTOKNIHA CESTOVATELSKÝCH ZÁŽITKŮ
Vytvoř si tu vlastní ze 140 šablon na Tiskařík.cz
JOLANA SEDLÁČKOVÁ
Proč je Indie je vysokou školou cestování?
CESTOVATELSKÝ FOTOKALENDÁŘ
Vytvoř si ten vlastní na Tiskařík.cz
FOTOOBRAZ Z CEST
Vytvoř si ten svůj na Tiskařík.cz