Spolucestování Amerika

Florida – Orlando – zábavní parky a adrenalin/pláže 2016/2017

Speeďák

Zdravím, chtěl bych se podívat na Floridu, převážně oblast Orlanda. Projít zabavní parky, jako Disneyland, Skyplex a vše, co za něco bude stát. Prostě zajímavá centra zábavy. S občasným „sluněním“ na pláži nebo prostě nějaká zábava.
Bohužel na tento trip nemám známé/kamarády, kteří by neměli problém po finanční stránce.
Viděl bych to tak na 3-5 týdnů.
Případně jen pro info, kdyby to k něčemu někomu bylo: Je mi 25, atletická postava (takže nemám problém se sporty či adrenalinovými věcmi)
Viděl bych to tak na mě plus 1-3lidi.

Měl by někdo zájem?

Zkušenosti čtenářů

Speeďák

Tak co, našel by se někdo?

Market

Ahoj,
odlétám teď – už 4.9. a vracím se 15.9. právě do Miami. Nebudeš tam náhodou v tu dobu?

Speed
Market:

Ahoj Market, bohužel nebudu. Spíš čekám na někoho, kdo by se našel a přávě se mnou jel. Nechce se mi jet samotnému a spíš to vidím na příští rok, ale už jsem dopředu začal hledat, protože lidí na takto specifický trip je málo. Kdyby jsi třeba měla zájem na příští rok, tak se můžeme domluvit nebo se o tom pobavit.
Případně přeji hezký výlet

Speeďák

Tak co, pořád nikdo? 🙂

Zuzana

Ahoj na Floridě jsem už byla, ty zábavní parky stojí vážně za to a víš co? Jela bych znova a možná bych mohla zařídit ubytování za hubičku.

adam

napis mi pls rad by som siel https://www.facebook.com/adam.pavka

Speeďák

Adame, tobě jsem napsal na FB. Zuzko, dáš mi FB pro případnou lepší komunikaci? Díky

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: