Ahoj,
hledám někoho, kdo by se mnou v létě trochu procestoval Finsko. Už dlouho se chci do téhle země podívat a ostatní věci jsou pro mě vedlejší – takže na všem ostatním bychom se domluvili. Pokud jsi taky tak trochu suomifil, dej vědět na email…..
Ahojte, už dlhšie sa zaujímam o krajinu tisícich jazier, dokonca som za začala aj učiť fínsky jazyk. Chcela som sa len opýtať, či mi niekto nevie poradiť o nejakej brigáde vo fínsku..ako sa dá nájsť, koľko platia, agentúry, ubytovanie apod. Chcela by som ísť s priateľom, ale ten nechce íst naslepo. Ďakujem všetkým dobrým dušiam, čo nám pomožu. Ak o niečom viete, napíšte mi, prosím na yw*****@*****um.sk
Ahoj Lucko, ja byl ve Finsku jednou. A rad bych se tam znovu podival. Je to suprova zeme. Tehdy sem tam byl v zari a projel sem jizni cast. V te dobe tam bylo vsude plno boruvek a supr pocasko. Kdy tam presne planujes jet a na jak dlouho? Ja se zatim brouzdam po Anglii.
Ahoj Rosta
Ahoj.Taky sháním jakoukoliv brigádu či práci ve Finsku. Ráda se k někomu přidám, mám čas i po prázdninách. Kdybyste o nečem věděli, dejte mi prosíííím vědět. po************@****am.cz Díky moc.:)
Ahoj Aleši, Tvůj příspěvek mě moc zaujal, už několik týdnu hledám přes net brigádu v zahraničí, ale nějak nemůžu najít nic pořádnýho a sever mě taky moc láka, takže kdyby ses ozval a něco z toho bylo (nejlépe práce a pak to cestování), povedlo by se Ti splnit přání jednomu človíčkovi:-) Když tak se mi prosím ozvi na mail (um****@****am.cz). Byla bych Ti fakt moc vděčná
Ahoj, já byl ve Finsku již 2x, a to u úžasné rodinky, u které jsme pracovali na jahodách a díky jejich vstřícnosti mi půjčili auto, celkem slušné Volvo, díky němuž jsme procestovali spíše jižní část Finska. Takže kdybych se rozhodl znovu jet, dám vědět. Pro jistotu mi ale napiš email. Mohli bychom zase pracovat na farmě, věř, že když ty lidi poznáš, nebudeš litovat … A pak cestovat .. Ahoj Alda
Ahoj docela mě to zaujalo, už jste se nějak s Luckou domluvili? Pokud je to ještě aktuální a přibral bys někoho do party, tak dej vědět. Díky Lucie
Ahoj, zatím jsme se vůbec nedomlouvali, ale nedávno jsem si psal s farmářem z Finska a vypadá to dobře, tak kdybyste měli zájem, můžeme se sejít a osobně to probrat. Kdyžtak napište na email al***********@***il.com. Dík a ahoj