Práce/pomoc v zahraničí

Farma v UK léto 2013

Vašek

Ahoj, chtěl bych vycestovat do UK na nějakou farmu, nejlépe někde na jihu. Jenomže jsem ještě nikdy v Anglii nebyl, neposkládáme team, co vyjede spolu? Email: di***********@*****um.cz

Zkušenosti čtenářů

Ahoj,
Nemáte někdo zkušenost s JAMES NEILL & SONS
Easter Denhead Farm ? 🙂

Mates

Taky mě tahle farma zajímá. Napsali nám, že můžem od května začít, ale normy tam jsou taky šílený. Takže to beru jako poslední možnost…

Klara

Ahoj,
ja tam loni byla. Ubytovani silene treba i po deviti na karavanu. Supervisori namysleni. Normy fakt prehnane. Pokud nemate stesti, tak si tam opravdu nevydelate. Ja tam vydrzela asi mesic.

Adam

Slyšel jsem že je to tam špatné, co se týče zacházení.

Kristýna
Adam:

Dík moc 🙂

Tom
Adam:

Já tam byl a nedoporučuji.

Martin
Tom:

Ahoj prosím tě co tam bylo špatného ? Díky

Honza

Kdybyste někdo věděl o něčem tak se mi prosím ozvěte ho*****@***ny.cz

Kristýna

Před týdnem mi psali z jedné farmy, že pokud budu mít ještě zájem, tak ať jim brzo v květnu napíšu kolik nás bude atd. Měl by někdo zájem ? Třeba to výjde 🙂

Lenka
Kristýna:

Ahoj,
také hledáme s kamarádkou nějakou farmu, ale zatím nám nikdo neodepsal… Mohla bys nám, prosím, napsat, z jaké farmy se Ti ozvali?
Děkuji 🙂

kristýna
Lenka:

D & B Grant 🙂

Martina
kristýna:

Ahoj,
s přítelem se snažíme, taky najít nějakou farmu a rádi bychom se klidně přidali pokud by to bylo možné:) klidně napiš na mail a můžeme se třeba domluvit:) Díky moc Martina a Petr:)

Karolína
kristýna:

Ahoj,letos mě též na tuhle farmu vzali a proto bych se ráda zeptala na zkušenosti či doporučení?předem děkuji 🙂

V
Karolína:

Ahoj Karolíno, též jsme přijati na tuto farmu a chcem se zeptat, jestli ti už přišel termín příjezdu a další podrobnosti.
Jinak o této farmě jsme nějaké recenze našli na internetu.
Pokud bys měla zájem, můžeme si napsat na email.

Mirek
Kristýna:

Ahoj,
rádi bychom s přítelkyní vycestovali za prací na farmu. Pokud je nějáká možnost, jak se přidat, tak by jsme to vřele uvítali. Zatím jsme předběžně domluveni se slovenskou agenturou ETGOU na náboru, který by se měl konat v nejbližších týdnech. Prozatím nemáme s touto prací žádné zkušenosti, tak by jsme byli vděčni za každou radu. Děkuji Mirek a Simona

Marcela
Kristýna:

Aho Kristýno,
zrovna koukáme po nějaké práci na farmě, takže bysme se s přítelem taky rádi přidali. Budu ráda pokud písneš na ma************@****am.cz.

Janka
Marcela:

ahoj Kristyna, som zo Slovenska a tiež s kamoškou hladáme nejakú pracu na farme , takze by sme sli. Mozes pisat na mail j.**********@***il.com

Monika
Kristýna:

Ahoj Kristyno,
poslali ti z D & B Grant i nejake informace? Mohla bys mi je popr., prosim, preposlat?
Ted jsem jim sice posilala email a zivotopis, tak nevim, zda se ozvou sami..V kazdem pripade bych s tebou ale chtela byt v kontaktu a v kvetnu vyrazila s vama 🙂
Napis mi, prosim, kdyztak na mail. Va*******@****am.cz
Diky,
Monca

Vašek
Kristýna:

Ahoj Kristýno,vzali byste mě s sebou?
Mail: di***********@*****um.cz

Martin
Kristýna:

Ahoj prosimte nemohla bys mi dát kontakt na nejakou farmu díky kdyztak mi napis na mail 🙂ma**********@****am.cz

Jiří Tichý
Kristýna:

Ahoj Kristýno, rád bych nějaké info. Hledám farmu a přidal bych se. Momentálně jsem v Londýně.
ti*********@****am.cz

jana
Kristýna:

AHOJ MELA BYCH ZAJEM JET S TEBOU NA FARMU DO UK

josef

ahojte.já bych měl taky zájem jet na farmu.pokud by se našlo místo rád se připojím.email:jo***********@***il.cz

Roman

Ahoj,měl bych zájem také o možnost práce na farmě.Napište na e-mail: ro***********@***il.com

Martin
Roman:

Ahoj prosimte nemas nejaky kontakt na farmy ? 🙂

Katusa

ahojte, prosím Vás chci s přítelem taky vycestovat tyto prázky a nejlépe na farmu, bo nemám dobrou angličtinu, ale at hledám jak hledám, nemůžu žádnou farmu najít, jen nabídky agentur, jak jste teda přišly Vy na ty farmy co zde zminujete?mate nějaké stránky?či návod? předem moc děkuji za radu 🙂

Maty

Ahoj, s pritelkyni bychom radi vyjeli do UK na brigadku, kdybyste nekdo o necem vedeli, byli bychom velice vdecni:)

Mauek

Ahoj, padla mě domluvená brigada přes známého, myslíte že je ještě šance najít nějakou na léto na farmě? Děkuju, za každé info kde by ještě mohli nabírat.

Hana

Ahoj, Prosím Vás, mohla bych se k někomu přidat do skupiny na práci na farmě? 🙂 Nemůžu celý rok najít brigádu a potřebuju si vydělat peníze na studium. Můj mail ga************@****am.cz .. Budu ráda za každou nabídku! 🙂

honza

ahoj, nebudu vám radit kde hledat práci, jen pár rad. byl jsem loni na farmě v jižní anglii, hlavně jahody. nechci nikoho strašit ale je to vcelku drsná práce. pokud vám někdo bude tvrdit že se dá vydělat i 100 liber denně tak ano dá, ale dělají to lidi co tam jezdí už kolik let a mají systém. počítejte spíš kolem 50 liber a to ještě jen někdy. reál byl spíš 30-36 ti nejhorší a ty si tam dlouho nenechávají. každopádně když to spočítáte na hodiny tak to není ani min. mzda v UK. ubytování v karavanech různého stáří a kvality. jídlo svoje. pracovní doba jak je třeba. za měsíc a fous jsem dovezl asi 800 liber i když jsem se neomezoval v nákupech jídla a jinak jsem neutrácel za nic. výhoda je že aspoň tam jsme za karavan platili jen nějakých 26 liber týdně. jiní můžou mít samozřejmě jinou zkušenost lepší/horší. a na konec samozřejmě nic neplaťte předem. poctivá farma si vše stáhne až z první výplaty. tož hodně štěstí ať se rozhodnete jakkoliv

Danča
honza:

Ahoj Honzo, to zní zajímavě… konečně troška reálu. Chtěla bych Tě požádat o trochu víc infa. Kdybys byl tak hodný, tak můj mail: bo************@****am.cz Dík Danča

Danča
Danča:

Práce mi vůbec nevadí, proto by mne neodradilo makat v těžkých podmínkách.. Jde mi o to si něco dovézt a na čas zmizet z ČR (né skrz to, že bych byla zločinec :D). Píšeš že radit kde hledat nebudeš. A to bych právě uvítala…a asi většina lidí… kde hledat.. vyjet si seznam farem a rozposílat na ně maily..?? Jak mám ale vědět, že jsou seriózní… Dneska se tak šíleně kamufluje, že je těžké něčemu věřit.. díky..

honza

práce je drsná ale zvládnout se dá. byli tam ženské i chlapi všech věkových kategorii a dali to ale ne každý stejně. a to je pak velký rozdíl poměr cena – výkon těch nejlepších a nejhorších. taky záleží na době ( co dozrává), co se zrovna sbírá. jeden týden na jednom poli uděláš v pohodě 70 liber a další 2 týdny z bídou 40. navíc každá odrůda stojí jinak, každý odběratel má jinou cenu, sbíráš dobře ( a gangleader tě nezadírá) máš bonus, atd. s tou seriózností těžko říct. nemám s čím porovnávat. jen co jsem slyšel. někde hned první týden nedostali výplatu, tak se sebrali a šli dělat na vedlejší farmu, kde to bylo v poho ( pozor, někde může být první výplata až po 14 dnech či více, záleží na domluvě), jinde měli v karavanu uprostřed obýváku díru na oheň když byla zima ( tohle mi nezávisle potvrdily dva lidi=D) atd. vážně těžko radit

dejv

Kdyby jste o něčem věděli tak napište 🙂

Greenda

Ahoj, letos jsme s bráchou byli taky přijati na farmu D & B Grant. Máme domluvený příjezd okolo 9.7.2016. Jsme dva a rádi bychom s nějakou skupinou Čechů (2 – 4 lidí) obsadili karavan. Pokud by měl někdo zájem, nechť se ozve na  gr*******@***il.com. díky :))

Kateřina
Greenda:

Ahoj, jsme tři, přijedeme na farmu 9.7., už máte zařízenou cestu? Kdyby něco, tak můj kontatk je: Ka**************@***il.com (na farmě jsem byla už loni) K. 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: