Petre, Jano a fsickni, drzim pesti a sleduji vasi cestu i trable. Teda, ze zrovna v Iranu budou takovy problemy bych necekal. Zkusenosti batuzkaru jsou uplne opacny. Zrejme se ukazuje, jak jinej je pohled na „bohaty zapadaky“ v autech popsanych reklamou. Uspesne prekonat pereje byrokracie bude dost mozna tezsi nez samotne spluti Alaknandy.
Držím Vám palce a děkuji, jsem babička Martina Kubíčka a jsem moc ráda, že jsem se o Vás dověděla a tím i o cestách Martinových. Doufám, že potíže máte za sebou a vrátíte se v pohodě s krásnými postřehy. Zdraví IM
Dobry den pani Mazouchova, ahoj Dany,
diky Vam obema za komentare. Martin se s nami rozloucil v Lahore a upaloval dale na sever. Jiz jsme od neho dostali mail. Chztil dobreho stopa a po tkal dobre lidi, kteri jej pry velmi dobre pohostili :]
Je mozne ze se s Martinem setkame na zpatecni ceste. Uvidime.
Dany, verim, ze Iran je pekna zeme. Bohuzel jsme videt, pocitali jsme s tim a toto je asi dan za to. Nyni jsme jiz v Indii. Vyrizujeme viza na zpatecni cestu. Odpoledne vyrazime k rece.
Mejte se Pitrs
Ahoj chlapci, děkuji za zprávu o Martinovi a doufám, že se Vám expedice vydaří, když jste tomu věnovali takové úsilí. Držím palce. IM
Čauky Péťo, Janďo, zdravím i ostatní. Posílám pozdrav z Kostelce. Právě jsem se vrátila z Rabštejna -filmová Divoká Orlice. Myslím na Vás a fandím, zároveň ve skrytu duše trochu závidím. Těším se na Vás a Vaše vyprávění. Hodně štěstí při cestě zpět. Dráža
Zdravim! Byla jsem na filmove Divoke Orlici taky, ale jen v sobotu. (Uzasný P.Barabas s rekou OMO a "Bily den" – z Dunajske delty, tam jsem prekvapive zaregistrovala jako autora+rezisera Bohdana Slamu!?!) Nezname se, ale preji vsem clenum expedice hodne zazitku a hlavne se tesim na setkani a jejich vypraveni s fotkami na pristi filmove Divoke Orlici! Co vy na to? 🙂
Ahoj! Vypraveni je uplne bezva – docela vam zavidim! Liceni strachu z predposledniho clanku je mi dobre zname a nedivim se ze autor uz do toho nesedl. Uz delsi dobu se snazim podobneho strachu zbavit a jde to hodne tezko…
Preju stastnou cestu!
Tip měsíce: Turecko
Top 10 míst v Istanbulu
Úchvatná krajina Kappadokie: skály tu připomínají obří údy
Zvláštní jezera v turecké střední Anatolii: Nar, Meke, Çıralı obruk
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
PANAMA: festival oslavující tradici, ženskost a královnu
Vybavení na cesty
FOTOOBRAZ Z CEST
Vytvoř si ten svůj na Tiskařík.cz
PLECHÁČEK S FOTKAMI Z CEST
Vytvoři si svůj smaltovaný plecháček na Tiskařík.cz
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
ZÁŽITKY Z CEST NA HRNKU
Vytvoř si keramický foto-hrnek na Tiskařík.cz