ahoj, hledám nějaký pohodovější spolucestovatele/ku nebo klidně i partu na dobrodružnější nízkonákladový cestování (stop, místní doprava, spaní pod širákem) po Evropě někdy v létě. Nejlépe víc na jih s vykoupáním se v moři :). Časově bych to viděl tak na plus mínus 14 dní ;).
Ahoj, ráda bych letos někam vycestovala dobrodružněji než jindy. Mohla bych prosím na e-mail dostat bližší info? Díky:)
Me**********@se****.cz
to: K.. Ahoj, pisal som ti mejl, ale vratilo mi ho ako chybna adresa. Mozes mi napisat? Rovnako by som siel niekam takym dobrodruznejsim sposom. 🙂
ahoj, přemýšlím o podobně akci na léto, s tím, že bych se rád podíval do Alp, Švýcarska, Francie. Itálii bych klidně též navštívil, možná bych to spojil vlak + cyklo. Možnost vykoupání by určitě byla, máš email?
Ahoj,měl bych zájem o něco podobného. Mohl by si dát bližší informace a na jaký termín by si to asi viděl, případně kam ti odepsat ? Děkuji
Ahoj, něco takového bych si představovala taky, akorát spíš na jihozápad – přes jižní Francii do Španělska, Portugalska…
ahoj,
se mi tam někde ztratilo .cz :/…ale jinak můj email je
pa******@se****.cz
Termínově by to byl určitě červenec, takže zhruba dva tejdny v červenci. Zatim si nechávám ještě čas na upřesnění, podle toho, jak by kdo mohl, ale do konce května budu muset konkrétní dva tejdny nahlásit v práci. Jinak zatim to vypadá na to Španělsko případně Portugalsko, ale záleží na tom, jak se shodneme. Kdyžtak bližší info tedy na tom mailu 😉
Pavel
Tip měsíce: Mexiko
Olinalá: poklad na konci světa
Playa del Carmen
Kolonizační města a zběsilá pravidla mexického silničního provozu
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
Předvánoční pohodu přinášejí do kin Agenti štěstí
ROZHOVOR: Víťa Dostál o Panamericaně, aneb z Aljašky do Ohňové země na kole
Do města trpaslíků za adventními trhy – polská Vratislav vás zve až do 7. 1. 2025
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru