Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, hledám cestovatele, kteří by měli zájem koncem roku navštívit buď sever Etiopie nebo jih a Keňu /dohoda/, letenky nyní stojí mezi 14 000 až 16 000 Kč. Termín je orientační +,- několik dní je možno.
Zkušenosti čtenářů
jan
Cau to zni dobre, muzes mi napsat vice. Jan
Tomáš
Ahoj, rád bych ještě letos vyrazil. Etiopie a Keňa mne hodně zajímá… můžeš mi taky poslat více informací? díky – Tom
Cau to zni dobre, muzes mi napsat vice. Jan
Ahoj, rád bych ještě letos vyrazil. Etiopie a Keňa mne hodně zajímá… můžeš mi taky poslat více informací? díky – Tom
Cau Tome, posli e-mail a napisu ti vic,
Ahoj, ak je to este aktualne, poprosim info,dik.
gu******@gm***.com
Ahojte,
taky bych ráda info 🙂
fi**********@se****.cz
Ahoj, v tomto období bych rád do Etiopie vyrazil. Prosím též o více informací. Letenky 14-16 000 se dají sehnat kde?
Díky Roman
fr*****@se****.cz
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Co jíst pro celodenní energii? Potraviny, které vás udrží plné síly i na dlouhé túře
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Obřízka a kříž – kultura a náboženství keňských Samburů
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru