Spolucestování Afrika

ETIOPIE 2009

Jenda

Zacatkem roku 2009 se chystame na 2-3 tydny do Etiopie, trasu z Addis do Lalibely a Axumu, na zpatecni ceste snad Harar. Uz jsem tam byl s CK, takze nejake zkusenosti a kontakty mam. Nejednalo by se ale o "batuzkarsky" styl cestovani, spise pohodovka za rozumnou cenu. Nema nekdo zajem se pridat? Jenda

Zkušenosti čtenářů

jeff

jak to výš, že batůžkáři necestujou v pohodě?zkusil jsi to někdy vůbec?

dj
jeff:

Vždyť on neříká, že batůžkáři nejsou v pohodě 🙂 A není "výš" než ty 🙂

Jana
jeff:

Ahoj Jeffe, sleduji tady diskuze a zajímá mne, zda cestuješ i po Africe, nebo zda bys neměl zájem?

Wolf

La Libela stají za návštěvu, pozor však na průvodce, chtějí nehorázné poplatky. V chrámech se chodí bez bot, osvědčily se ponožky napuštěné nějakým odpuzovačem hmyzu, neboť jinak hrozí vajíčka písečných blech a pak červíků pod nehty! W.

Sklenicka
Wolf:

Ahoj, kolik činí nehorázné poplatky?

i
Sklenicka:

cena vstupu je dnes 200birru, asi 400 – 500kc ale stoji to za to.je to tam uzasne a ma atmosferu.Info o cene je z unora 2009

a
Wolf:

Mily Wolfe, nevim jak jsi zminene parazity dostal, ale mozna jsi je tam donesl ty, protoze jsem byla nejen v Lalibele ale i v kostelich na jezere Tana a nikdo ze skupiny si uvedeno hmyzu ci cerviku nevsiml………

Lucie K
a:

To jste meli stesti, ze jste si z klasteru neodnesli zadne breberky. Ja tam vzdycky chytnu nejake blechy z kobercu, kdyz se na ne usadim a nasavam tu skvelou atmosferu. Ale blechy holt k Etiopii a obzvlaste nejlevnejsim hotelum a vesmickym chatrcim patri … soucast autentickeho zazitku :).

PS k pruvodcum v Lalibele … nemyslim, ze je clovek skutecne potrebuje. Radeji jsem si nasla informace na internetu a v pruvodci a precetla si je v klidu a v kostelech si proste uzivala atmosferu kde a jak dlouho jsem chtela bez vyrusovani nejakym pruvodcem.

irena

ahoj, mela bych zajem.Nejsem moc priznivce CK, radeji mala skupina a domlouvat se po ceste.Napis mi neco vice o tvem planu, muj mail:[email protected]

Petr

Nevím Jendo, jestli si v Ethiopii už byl, ale zajímám se o tuhle zem a možná plánuju i výlet. Pokud si tam už byl, rád by se o tebe dozvěděl něco nového. Jsem z Prahy. Mohl by si se ozvat na mail? Díky

Petr

Nevím Jendo, jestli si v Ethiopii už byl, ale zajímám se o tuhle zem a možná plánuju i výlet. Pokud si tam už byl, rád by se o tebe dozvěděl něco nového. Jsem z Prahy. Mohl by si se ozvat na mail? Díky

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: