Našel by se dobrodružný pár pro cestu či část cesty do Jižní Ameriky (Ekvádor i Galapágy, Peru, Chile), plán: 2 měsíce (březen, duben 2009). Jsme manželé, 30 a 32 let.
ahojky! my se taky chystame do Jizni Ameriky v breznu, nasli jsme levnou letenku do Venezuely a ted zkousime, jestli se neda nejak preletet do Peru,nevite nekdo? kde jste kupovali letenky? nebo vsichni letite primo PHA-Peru? kdyz to vyjde s letenkami, radi se i pridame na cestu 🙂 diky pa silvie ss*******@*****il.com
Hola amigos, mam v Peru cestovku a hostel. Pokud budete nekdo chtit info o Peru muzete se ozvat. Zdar Yarda
Dobry den,
mohl byste mi dat nejake informace, syn tam leti v cervnu 2009
ahoj,letime (mama a dcera,50 a 19) koncem cervna do Venezuely, tam mame v planu pobyt pouze nejaky den (stolove hory,vodopad), pak pres Brazilii (Amazonii) do Bolivie. Cca mesic az dva. Chce se nekdo treba na cast cesty pridat? Nemame zatim nic stanovene pevne, akorat odlet.
ahoj,
ja by som predbežne šla, len nemám parťáka, tak snáď ak by sa ešte niekto našiel… 🙂
Sice spíše uvažuju o Costa Rice, ale i Ecuador, Peru, Chile… proč ne. Jsem v podstatě nezávislý, ale dokážu ocenit společnost příjemných lidí na delších výletech. Snížení nákladů při více lidech taky není zanedbatelné. Nicméně nečekám, že by mi měl někdo dělat chůvu a předpokládám, že se i mí případní parťáci dokáží o sebe postarat. Anglicky a španělsky se domluvím a myslím, že se dá se mnou docela dobře vyjít. Tak pojďme se o tom bavit a uvidíme, třeba to vyjde…
ahoj Troll,
daj vediet, kedy sa chystas, a ako si sa nakoniec rozhodol 🙂
Čau Evo,
napsal jsem ti maila, tak budu rád, když se ozveš…
Ahoj Eva.
Ja sa zberam tym smerom asi o 3 mesiace, april 2009.
Daj vediet ako si na tom.
m.
My se také chystáme v dubnu do Peru.Dejte vědět,mohli bychom se někde potka a klidně část cesty jet společně.Melis
ahojte, ja planujem bolivia, peru, ecuador v case 29/4-10/6. je tam niekto v tom termine? Erika
Ahoj Troll, tiez planujem Guatemala, Honduras, Nicaragua. Ak by si nahodu stela trval na strednej amerike. tam som cca od 25/3 do 29/4.