Ahoj, neměl by někdo chuť se vypravit v lednu 2013 na měsíc na pracovní výlet do džungle do Ekvádoru? Docela mě to láká, jen bych raděj jela s někým 🙂
Ahoj Eriko
Mě se to zamlouvá. Už nějakou dobu uvažuji o Ekvádoru, že se tam natrvalo přestěhuji.
a co takhle Peru?:)
A ty o něčem v Peru víš?
Ahoj Eriko, to zni zajimave, mohla bys mi prosim poslat blizsi info na email? Diky moc 🙂
ahoj….Ekvádor zní skvěle…..můžeš mi prosím poslat více na email?
Díky……:-)
Ahoj,
trochu se ztrácím v tom komu jsem co poslala a co ne, tak případně si pište o info přímo na můj mail nurri(at)seznam.cz
Ahoj Eriko ja bych jel ja totíž mam smlouvu do konce roku a nevim a bojím se toho že bych tu v Třebíči nenašel práci takže přemýšlím že odjedu pryč tak dyztak napis na muj e-mail a mozna se domluvime?
ahoj Erika, som slovak a nemam robotu. takze poprosim daky mail s info a ak by som to bral ozvem sa ti coskoro,, mail dj*******@**et.sk vopred dakujem 🙂
To je něco pro mě!prosila bych o bližší info.Díky.
Jasmína
kontakt: co***********@****am.cz
Ahoj Eriko, pošli mi na mail prosím více informací, děkuji:)
Ahoj Eriko prosím tě pošli mi info zda-li to je jeětě aktualní, díky Adam.
Ahoj, jestli ta nabídka ještě platí, pošli prosím víc informací, opravdu mě to zaujalo. Díky Petr.
Ahoj eriku jestli je to ještě aktuální tak bych tě chtěl požádat o bližší info na email a pak se můžem domluvit. 🙂
AHOJ AHOJ!
Já bych do toho šla!
Pošli mi pls bližší info, ráda bych někam vypadla. Klidně i na dýl, než jen na měsíc.
Tak to sa tam stretneme viaceri, ja letim bud 22.Novembra alebo v januari uz na furt do juznej ameriky. najprv ekvador a potom sa uvidi. bracho bude zas u peruanskych samanov nacvicovat ayahuascu, tak sa k nemu po case mozno pridam. kto je za dobrodruzstvo? 🙂
Ahoj Eriko
OMG..To zní dobře.Pošli prosím na sebe nejaký kontakt.
Předem Dík.
posílám ti to mailem, snad jsem našla na tebe dobrý 🙂
Ok,email mi došel-Díky