Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,
jsem 25-ti leta pohodova pracujici a hledam nekoho na letosni dovolenou. Jsem otevrena temer jakymkoliv napadum a destinacim.
Brno. zu*******@gm***.com
Zkušenosti čtenářů
Tomas
Ahoj,
zaujala me tvoje nabidka spolucestovani.
Je mi 24, jsem z Brna. Mam auto, tak by se pripadne dalo jet treba i nim, ale neni to podminka. Pokud bys mela zajem, tak napis a muzeme se domluvit podrobneji nejakym rychlejsim zpusobem, treba na fb, nebo pres tel. 🙂
ahoj, hledám parťačku na dovolenou k moři, termín od 4.7.2015, relax, pláž, třeba nějaký výlet, 10-12 dnů, letecky, je mi 39 let, jsem ze Zlína
klaudienka
ahoj,
planuju v cervnu, ale nemam s kym, tak se ozvi pokud jeste hledas:-)
Dáša
Ahoj, nechtěl by se mnou jet někdo směr pobaltí? Nejlépe někdo zodpovědný se smyslem pro dobrodružství ve věku 25-50 let. Četla jsem na kralovstvizen.cz něco o Tallinnu a dost mě to zaujalo…
Tony
Dáša:
Koukal jsem na to a Tallin vypadá fakt dobře :-D. Kdy bys chtěla jet? 🙂 kdyžtak mi napiš na mail to*********@se****.cz
a muzem se pobavit 🙂
Ester89
Dáša:
Zase te zdravim Daso. Vsechny ty clanky jsou zajimave. Jojo jen na to mit penize a jela bych, no ale uzijte si. Ester
Ahoj,
zaujala me tvoje nabidka spolucestovani.
Je mi 24, jsem z Brna. Mam auto, tak by se pripadne dalo jet treba i nim, ale neni to podminka. Pokud bys mela zajem, tak napis a muzeme se domluvit podrobneji nejakym rychlejsim zpusobem, treba na fb, nebo pres tel. 🙂
muj fb: https://www.facebook.com/tomas.janecek.503
mail:
to**********@ce*****.cz
Tomas
Ahoj hledám spolucestující na dovcu konec června,začátek července klidně Řecko,Chorvatsko,Itálie a tak…Je mi 31,Praha.Bližší info pisnem..
Ahoj hledám spolucestující na dovcu konec června,začátek července klidně Řecko,Chorvatsko,Itálie a tak…Je mi 31,Praha.Bližší info pisnem..
ahoj, jestli ještě hledas partaka na dovolenou, rad se pridam..ja 33 Humpolec Recko by mohlo bejt fajn, nebo Korsica?napis Michal
ahoj,
taky hledam nekoho na dovcu. asi od ted do 23.6 nekdy v tomto rozmezi. Jsem z Jihlavy. Ozve se nekdo 🙂 nebo pak od pulky cervence. dik
Hladam partakov na trip do Mexika – Kuby
viac info tu:
http://www.dobrodruh.sk/forum/mexiko-roadtrip-kuba-vylet-otvorene-moznosti
Hladam partakov na trip Mexiko – Kuba
viac info tu:
http://www.dobrodruh.sk/forum/mexiko-roadtrip-kuba-vylet-otvorene-moznosti
ahoj, hledám parťačku na dovolenou k moři, termín od 4.7.2015, relax, pláž, třeba nějaký výlet, 10-12 dnů, letecky, je mi 39 let, jsem ze Zlína
ahoj,
planuju v cervnu, ale nemam s kym, tak se ozvi pokud jeste hledas:-)
Ahoj, nechtěl by se mnou jet někdo směr pobaltí? Nejlépe někdo zodpovědný se smyslem pro dobrodružství ve věku 25-50 let. Četla jsem na kralovstvizen.cz něco o Tallinnu a dost mě to zaujalo…
Koukal jsem na to a Tallin vypadá fakt dobře :-D. Kdy bys chtěla jet? 🙂 kdyžtak mi napiš na mail
to*********@se****.cz
a muzem se pobavit 🙂
Zase te zdravim Daso. Vsechny ty clanky jsou zajimave. Jojo jen na to mit penize a jela bych, no ale uzijte si. Ester
Tip měsíce: Mexiko
Olinalá: poklad na konci světa
Playa del Carmen
Kolonizační města a zběsilá pravidla mexického silničního provozu
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
ROZHOVOR: Víťa Dostál o Panamericaně, aneb z Aljašky do Ohňové země na kole
Do města trpaslíků za adventními trhy – polská Vratislav vás zve až do 7. 1. 2025
Podél řeky Tajo okolo Toleda – města tří kultur
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.