Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Nechtel by se nekdo pridat na cestovani do Chile na cca 3 tydny v listopadu. Ted je v akci levna letenka s odletem z Nemecka, viz http://cestujlevne.com/iberia-z-frankfurtu-do-santiaga-de-chile-7-495-kc/
Eva
Zkušenosti čtenářů
David Micheleti
Ahoj
Já bych se možná přidal do Chile jsem se chtěl vždycky podívat akorát teď ještě nevim, jak na tom budu časově v listopadu.
Petr Bříza
Ahoj Evo, já to koupil a teď jsem v Santiagu. Zatím bez pevného plánu. Co ty? Vyrazilas s někým?
Ahoj
Já bych se možná přidal do Chile jsem se chtěl vždycky podívat akorát teď ještě nevim, jak na tom budu časově v listopadu.
Ahoj Evo, já to koupil a teď jsem v Santiagu. Zatím bez pevného plánu. Co ty? Vyrazilas s někým?
Petr