ahoj, kamarad me opustil, protoze se predcenil a nechce se mu tahat batoh vic jak 20kg a tak jsem tady sam. pokud tu uz v kanade nekdo jste, nebo se sem chystate, dejte mi prosim vedet na tel. cislo 776 852 632 (obcas telefon zapinam aby me vydrzely baterky). rad bych cestoval kdekoliv a jakkoliv, hlavne kdyz tu nebudu sam. to je totiz docela nuda. Ted jsem v Canmore a postopuju za chvili asi smerem na zapad. ale neni problem abych se podle planu nekoho jineho dopravil i jinam. diky moc, pokud se nekdo ozvete 🙂
Ahoj, já bohužel nejsem v Kanadě, i když bych tam někdy moc rád zavítal. Mně se stalo v minulosti něco podobnýho. Taky jsem odjel s kámošem do Asie, ale on se za nějaký čas vrátil zpátky domů. Nějak to prostě nevyšlo. Nejdřív jsem si říkal, že cestování sám pro mě nebude. Ale na tý cestě jsem poznal jaký kouzlo to může být. Sám si můžeš rozhodnout kam pojedeš, kdy pojedeš, kde se ubytuješ a všechno jsem mnohem více a intenzivněji prožíval. Od tý doby upřednostňuju cestování pouze sám se sebou. Samozřejmě vím, že ve dvou či více lidech je mnoho věcí jednodušší a pokud se něco na cestě přihodí, tak máš po boku určitou oporu. Ale pokud se ti nikdo neozve, tak nezoufej a Kanadu si pořádně užij. I samostatný cestování má svý kouzlo. Ahoj Luděk
ja fakt nevim co mam delat, v evrope je to jiny. tam si proste vyrazim kam chci, spim si kde chci. tady je to vsude sama farma, samej plot. v parku se muze spat jen v kempech, kdyz jsem to tak predevcirem neudelal. tak na me hned bafnul medved a sel po mym jidle co jsem mel poveseny na strome. je to proste jiny. nevim co tady budu sam delat. jsem ted v edmontonu. cesta do Jasperu je lemovana farmama a pak zase ten park, kde se nemuzu svobodne pohybovat. anglicky neumim, ale lidi co se s nima bavim rikaj ze mi to jde, tak nevim no. nemuzu ale presne rict co bych chtel. a uz vubec nemuzu najit nejaky jiny lidi co tu cestujou aby me vzali do party. vsude jen starousci v obytnejch domech. fakt nevim kam ted pujdu a co budu delat. kdyz uz jsem tady tak se mi domu letet nechce
Ahoj,
24.6. priletime s pritelem do Calgary a moc radi se k tobe pridame. Mame v planu Banff a Jasper. Jedeme tam na 3 mesice z toho asi tak mesic tam chceme pracovat nekde na farme. Kdyby se chtel jeste nekdo pridat, nebo vedel o naky dobry brigade, budeme radi. Telefon 608 81 93 94. Kata+Pavel
ahoj, tak to jsem rad. koukal jsem na ten greyhound.ca a z calgary do canmore to jezdi, takze by to nemel byt problem. dokonce to jezdi i z letiste, tak na to kouknete a budu se na vas tesit 🙂
Martin
Ahoj,
jsme s pritelem v Kanade uz par mesicu na vychodnim pobrezi v Montrealu, ale pred navratem domu bychom se radi podivali i na zapad (Jasper, Banff, atd …) Chystame se presunout behem par dni, a pak na miste pujcit auto. Takze kdybyste meli zajem, takze se muzem domluvit a dat se ev. dohromady. Mirka. 514 463 45 49