Práce/pomoc v zahraničí

Brigáda výletní lodě léto 2012

Tereza

Ahoj,

chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s prací na výletních lodích. Chtěla bych si na léto sehnat nějakou brigádu, práci na lodích, co jezdí ve Středomoří. Ať už jako výpomoc v kuchyni, animátor či podobně na 2 nebo 3 měsíce. Jestli jste někdo takovou brigádu již absolvoval, jaké jsou vaše zkušenosti a rady například na nějakou agenturu. Díky moc. Terka

Zkušenosti čtenářů

Martina

Ahoj, prosim nevíte někdo o nějaké práci na výletní lodi? Nezáleží na délce trvání a na místě. Ráda bych poznávala svět a to jak změnou místa, tak i kulturou jiných lidí. Děkuji 🙂 Martina

Karolína

Ahoj všichni,
nevíte prosím někdo, jak by se dala sehnat brigáda na nějaké výletní lodi třeba ve Středomoří nebo i jinde? Ráda bych třeba jako pomocná síla do kuchyně nebo cokoliv jiného… Díky, Karolína

SeriousS

Taky bych vzal něco na lodi. Třeba masér, nebo drhnutí podlahy, či místo v kuchyni. Angličtina pokročilá, němčina začátečník. Kdyby někdo věděl dejte vědět

jonny

skuste http://www.vikingrivercruises.com/employment/
robil som u nich 2 sezony,ak mate nejake otazky napiste mi na mejl

Eva
jonny:

Ahoj,
včera jsem absolvovala pohovor přes skype u Viking River cruise na pozici Concierge. Ale kvůli slabýmu internetovýmu připojení a problémech se zvukem to nějak neklaplo.

Nevěděl by jsi mi poradit více o náborech na loď?
Je to dobrá společnost? Kolik přibližně dávají plat?

A je čas zajít třeba i do města, nebo seš opravdu celých 12 hodin denně na lodi? Jaké pozice jsou ok a jaké ne ohledem na plat a volný čas?

Doufám, že jsem tě moc nezahltila otázkama:-)

Díky
Eva

Kateřina Nová
Eva:

Ahojky Evičko,

prosím o radu, taky sháním práci nebo brigádu na lodi. Už jsi měla zkušenost? Díky moc za odpověď a doufám, že se ti tam vše vyvedlo a byla jsi spokojená

dana
Eva:

Ahoj ja by som sa ta chcela spytat cez aku agenturu si sa dostala na viking.a ja by som chcela ist na pohovor ale neviem ci robia aj v Cesku.dakujem za odpoved

Jirka
jonny:

Ahoj,o vikings vím od lodníků,co jsem potkal na Labi.Jinak pokud bys poslal info o podmínkách atd.budu velmi vděčen.Můj mail je :ji********@****am.cz.
Předem dík

Michaela

Ahoj,

Původně jsem chtěla jen vyjet někam na brigádu do zahraničí, ale toto mě velice láká. Už jsem i o tom slyšela od našeho známého neteře, ale vůbec nevím jak to přesně funguje. Jeho neteř tam dělala barmanku a já mam také barmanský kurz. Dokáže mi prosím někdo poradit a dát třeba nějaké tipy prosím??

Prosím pište na mi******@****am.cz

děkuji

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: