Ahoj,
chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s prací na výletních lodích. Chtěla bych si na léto sehnat nějakou brigádu, práci na lodích, co jezdí ve Středomoří. Ať už jako výpomoc v kuchyni, animátor či podobně na 2 nebo 3 měsíce. Jestli jste někdo takovou brigádu již absolvoval, jaké jsou vaše zkušenosti a rady například na nějakou agenturu. Díky moc. Terka
Ahoj všichni,
nevíte prosím někdo, jak by se dala sehnat brigáda na nějaké výletní lodi třeba ve Středomoří nebo i jinde? Ráda bych třeba jako pomocná síla do kuchyně nebo cokoliv jiného… Díky, Karolína
Taky bych vzal něco na lodi. Třeba masér, nebo drhnutí podlahy, či místo v kuchyni. Angličtina pokročilá, němčina začátečník. Kdyby někdo věděl dejte vědět
skuste http://www.vikingrivercruises.com/employment/
robil som u nich 2 sezony,ak mate nejake otazky napiste mi na mejl
Ahoj,
včera jsem absolvovala pohovor přes skype u Viking River cruise na pozici Concierge. Ale kvůli slabýmu internetovýmu připojení a problémech se zvukem to nějak neklaplo.
Nevěděl by jsi mi poradit více o náborech na loď?
Je to dobrá společnost? Kolik přibližně dávají plat?
A je čas zajít třeba i do města, nebo seš opravdu celých 12 hodin denně na lodi? Jaké pozice jsou ok a jaké ne ohledem na plat a volný čas?
Doufám, že jsem tě moc nezahltila otázkama:-)
Díky
Eva
Ahojky Evičko,
prosím o radu, taky sháním práci nebo brigádu na lodi. Už jsi měla zkušenost? Díky moc za odpověď a doufám, že se ti tam vše vyvedlo a byla jsi spokojená
Ahoj ja by som sa ta chcela spytat cez aku agenturu si sa dostala na viking.a ja by som chcela ist na pohovor ale neviem ci robia aj v Cesku.dakujem za odpoved
Ahoj,o vikings vím od lodníků,co jsem potkal na Labi.Jinak pokud bys poslal info o podmínkách atd.budu velmi vděčen.Můj mail je :ji********@****am.cz.
Předem dík
Ahoj,
Původně jsem chtěla jen vyjet někam na brigádu do zahraničí, ale toto mě velice láká. Už jsem i o tom slyšela od našeho známého neteře, ale vůbec nevím jak to přesně funguje. Jeho neteř tam dělala barmanku a já mam také barmanský kurz. Dokáže mi prosím někdo poradit a dát třeba nějaké tipy prosím??
Prosím pište na mi******@****am.cz
děkuji
Ahoj, prosim nevíte někdo o nějaké práci na výletní lodi? Nezáleží na délce trvání a na místě. Ráda bych poznávala svět a to jak změnou místa, tak i kulturou jiných lidí. Děkuji 🙂 Martina