Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá nějaké zaručené typy, jak sehnat brigádu a ubytování na Maltě, jaké jsou k práci tam potřebné dokumenty a podobně..Budu rád když někdo napíšete na můj mail nebo se třeba můžeme sejít u kafe a probrat to osobně:)
P.S. Kdyby měl někdo zájem odjet se mnou, uvítám to:)
Ahoj,také bych si ráda zajistila praxi na Maltě.Hledám lidi se stejným cílem,se kterými bych si mohla popovídat.Tak pokud je zájem tak email 😉
Ahoj,
taky bych chtěl v létě na Maltu si vydělat nějaké peníze 🙂 Pokud bys měl zájem, tak se mi ozvi na mail a pokecáme.;) de****@***il.cz
ahojte 🙂 ja by som sa tiež rada pridala, chcela by som v lete pracovať na Cypre a aj niečo pocestovať a hlavne zažiť a užiť si leto. Ozvite sa mi…
Ahojte,,,mozno sice reagujem troska neskor, ale tak chytam sa kazdej slamky a tiez hladam nejaku brigadku v zahranici – takze ,ak by som mala nejaku partacku, tak sa rada pridam. Ozvite sa mi na moj emailik : ch**********@**et.sk
ďakujem pekne :))
Ahojte,,,mozno sice reagujem troska neskor, ale tak chytam sa kazdej slamky a tiez hladam nejaku brigadku v zahranici – takze ,ak by som mala nejaku partacku, tak sa rada pridam. Ozvite sa mi na moj emailik : ch**********@**et.sk
ďakujem pekne :))
čááu,
taky chceme s kamarádkou vyrazit na brigošku, takový 4-6 měsíců. Nám se líbí animátoři v hotelích… Našla jsem už nějaký agentury, jedna známá tam chodila na školu, takže mi i pár typů dala 🙂
Ahojky,
taky bych ráda jela na Maltu pokud by chtěl jét někdo se mnou byla bych ráda a můžeme se domluvit, kdyžtak jestli máte někdo informace kde sehnat na Maltě brigádu na 2 měsíce budu ráda, když mi napíšete na mail. Děkuji
Ahoj, taky bych tam chtela jet, akorat jeste nemam moc info co a jak, kdyz tak se mi ozvi na mail 🙂