Ahoj, sháníme s kamarádem další nadšence, kteří se letos chystají pracovat do továrny na ryby v Archonage na Aljašce a následně chtějí cestovat po USA. Odlétat do Archonage budeme v červnu a pracovat do srpna – následně cestování cca 3-4 týdny. Chtěli bychom procestovat západní pobřeží + NY. Pokud se tu najde někdo s podobnými plány, prosím dejte vědět 🙂
Ahoj to zní zajímavě, měli bysme s přítelkyní zájem jen by mě zajímalo jestli mají volné pracovní pozice v té továrně:) Je nám 20 a 18:)
Ahoj, přes jakou agenturu jste sehnali tu práci? Díky.
http://www.pracenaaljasce.cz; http://www.alaskatravel.sk 🙂
Ahoj
Já už takhle jedu po třetí, budu v Cordově. Letos bych chtěla jet právě západ USA, někdy začátkem září tak na 3 týdny. Tak pokud máte ještě místo, tak se můžeme domluvit 🙂
Jinak info pro Míšu a Filipa… místa už jsou plná od prosince a navíc teď je zastavení registrace, vláda tam cosi vymýšlí s W&T.
Už jsem na to koukala, že mám smůlu, no snad třeba příští rok. Snad se mi pro letošek podaří sehnat něco jinýho.
Ahojky Barčo a kdy odjíždíš? Já bych měla pracovat v Archonage a odlet máme plánovaný na 1.červen. Btw a to jedeš sama? Kdyžtak se ozvy na mail
zi***@se****.cz
🙂
Barčo,
kdybys hledala parťáky na cestu po západě USA v září, tak se zkus ozvat (
me****@se****.cz
). Momentálně jsme tři holky a plánujeme 2 týdny v Kalifornii, Nevadě, Utahu a Arizoně – hlavně národní parky + San Francisco, Los Angeles a Las Vegas. Holky pak přelétají na východ a já naopak plánuju východ před tím a možná ještě něco navíc ve Washingtonu, Idahu, Wyomingu a Coloradu.
Medy
Ahoj, tato nabídka zní lákavě a s přítelem jsme asi stejný nadšenci jako vy, ale zatím nemáme moc štěstí. Kdyby jste měli ještě zájem o parťáky tak dejte vědět na mail. Verča a Honza 🙂
Zdravim, to zní lákavě, docela bych si vyjel sváma 🙂
Ahoj, taktéž bych měl jet, nyní budu čekat na vyřízení víza, tak snad bude vše ok. Nakonec se ještě uvolnilo místo na lodi,pracovat bych ale měl až do září. Jestli tedy vše vyjde, pak se budu těšit…
Ahojky,
moc držím palce, ať vám to tam vyjde a pořádně si to tam užijete! Kdyby jste něco podobného podnikali příští rok, tak se určitě ozvěte, moc ráda bych se přidala.
Luci
Ahoj,
plánuji cestu do Britské Kolumbie, kde bych chtěl pár týdnů (měsíců) pracovat a potom cestovat po Aljašce. Tak se chci zeptat, jak to probíhalo například s tou prací? Je to potřeba řešit přes agenturu a nebo stačí na místě, když na práci nechvátáš. Díky za informaci.
Tip měsíce: Mauricius
Mauricius … tak trochu jiná pracovní cesta
Jak prožít na Mauriciu několik měsíců života?
Nejlepší tipy co vidět a zažít na sopečném ostrově Mauricius
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
ROZHOVOR: Brazílie je mým domovem, svět obzorem
Snow Film Fest je po roce opět tady! Filmy plné adrenalinu, humoru, i dojetí přichází do vašich kin
V pražské Lucerně začne ve čtvrtek 10. října 13. ročník Festivalu argentinského filmu
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.