Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj,
nechysta se nekdo v lednu do Bolivie? Jsem tu ted studijne a jak mi skonci skola, tak chci zacit cestovat. Ale jelikoz jsem tu sama, tak by se mi nejaky spolucestovatel hodil
Zkušenosti čtenářů
mira
ahoj, ja s kamosem budeme v Bolivii od pocatku ledna. V La Pazu nekdy na pocatku. Napis kdy a kde ti konci skola a treba se sejdeme.
Misa
mira:
Ahoj Miro,
skola uz mi skoncila a zrejme zacatkem pristiho tydne se vydam na cestu. Jsem ted ve Vallegrande a pristi zastavka bude Santa Cruz a pak se uvidi. Kdyztak mi napis na mail(mo****@****am.cz) co mate v planu at se treba muzem nejak domluvit;-)
ahoj, ja s kamosem budeme v Bolivii od pocatku ledna. V La Pazu nekdy na pocatku. Napis kdy a kde ti konci skola a treba se sejdeme.
Ahoj Miro,
skola uz mi skoncila a zrejme zacatkem pristiho tydne se vydam na cestu. Jsem ted ve Vallegrande a pristi zastavka bude Santa Cruz a pak se uvidi. Kdyztak mi napis na mail(mo****@****am.cz) co mate v planu at se treba muzem nejak domluvit;-)