Ahoj,
jmenuji se Lucka, je mi 19 let a předtím, než nastoupím na vysokou bych chtěla vyrazit v létě do světa na
zkušenou 🙂
Brigáda v létě na jihu Evropy musí být úžasná, ale sama si vyjet netroufám. Proto bych k sobě chtěla najít ještě někoho, kdo by měl zájem si užít léto a vydělat si.
Je mi v podstatě jedno o jakou práci by šlo, i když představa servírky v Řecku se mi moc líbí :-).
Ahoja,
je mi dvacet a hrozně ráda bych taky jela někam do zahraničí (nejlépe do tepla) na brigošku… Akorát jsem omezená tím, že můžu jen v červenci a srpnu.
Dyžtak se ozvi. 🙂
Taky bych se ráda přidala :-)) ozvi se na mail..
Ahoj, také bych chtěla v létě do ciziny za prací.. i když Řecko se mi vzhledem k momentální ekonomické krizi nezdá jako nejlepší varianta.. každopádně ve dvou snad něco najdeme, tak když tak písni, ahoj 🙂
Ahoj. Rád byych jel do Velké Británie nebo do USA a měl bych i nějaké nabídky,ale jak to tak bývá v mém okolí nemám žádné cestovatelské dobrodruhy. Pokud by byl zájem ozvěte se mi do emailu. ahoj Michal 🙂
ahoj taky bych moc ráda jela někam do zahraničí nejlépe jako pokojská do Španělska nebo Řecka, ale nechce se mi samotná. Kdyby někdo o něčem věděl a chtěl se připojit ozvěte se.
Ahoj, Lucy, taky bych ráda odjela do Španělska nejlépe jako pokojská, bohužel se zahraniční brigádou nemám žádné zkušenosti. Pokud máš zájem, ozvi se mi na mail.
Ahojky…napsala bych ti na email,ale nejde mi zobrazit.mám stejné plány.pokojská ve španělsku…ráda bych Mallorka nebo Ibiza…ale v podstatě je mi to jedno….:-) hlavně si užít krásný léto a na chvíli vypadnout z Čech….taky nemám žádné zkušenosti,ale společně by se snad dalo něco vymyslet…tak mi kdyžtak písni na email…
pa míša, 21
Líbily by se mi spíš jižní země jako Španělsko nebo Itálie, i když je ta krize, tak si myslim, že lidé budou na dovolenou jezdit pořád :-D. (Přeci jen to sluníčko je v létě fajn :-D). Představa servírky nebo pokojské se mi líbí. Myslím že se dá celkem dost sehnat přes internet, i když by asi bylo lepší vyjet přes agenturu. Sice si vezmou nějaké peníze, ale zas je to alespon trochu bezpečné :-).
Jinak by mi ani UK nebo USA nevadilo, pokud by se jelo za fajn prací s fajn lidma 😉
já bych taky hned vyrazila!:)
Ahoj taky někam plánuju jet,i když já bych zase preferoval spíš VB 🙂 Písni.