Práce/pomoc v zahraničí

Bezva léto 2012

Lucka

Ahoj,
jmenuji se Lucka, je mi 19 let a předtím, než nastoupím na vysokou bych chtěla vyrazit v létě do světa na
zkušenou 🙂
Brigáda v létě na jihu Evropy musí být úžasná, ale sama si vyjet netroufám. Proto bych k sobě chtěla najít ještě někoho, kdo by měl zájem si užít léto a vydělat si.
Je mi v podstatě jedno o jakou práci by šlo, i když představa servírky v Řecku se mi moc líbí :-).

Zkušenosti čtenářů

cestovatel

Ahoj taky někam plánuju jet,i když já bych zase preferoval spíš VB 🙂 Písni.

Barb

Ahoja,
je mi dvacet a hrozně ráda bych taky jela někam do zahraničí (nejlépe do tepla) na brigošku… Akorát jsem omezená tím, že můžu jen v červenci a srpnu.
Dyžtak se ozvi. 🙂

Tereza Jurošová

Taky bych se ráda přidala :-)) ozvi se na mail..

Gabi

Ahoj, také bych chtěla v létě do ciziny za prací.. i když Řecko se mi vzhledem k momentální ekonomické krizi nezdá jako nejlepší varianta.. každopádně ve dvou snad něco najdeme, tak když tak písni, ahoj 🙂

Michal

Ahoj. Rád byych jel do Velké Británie nebo do USA a měl bych i nějaké nabídky,ale jak to tak bývá v mém okolí nemám žádné cestovatelské dobrodruhy. Pokud by byl zájem ozvěte se mi do emailu. ahoj Michal 🙂

Lucy

ahoj taky bych moc ráda jela někam do zahraničí nejlépe jako pokojská do Španělska nebo Řecka, ale nechce se mi samotná. Kdyby někdo o něčem věděl a chtěl se připojit ozvěte se.

pavla
Lucy:

Ahoj, Lucy, taky bych ráda odjela do Španělska nejlépe jako pokojská, bohužel se zahraniční brigádou nemám žádné zkušenosti. Pokud máš zájem, ozvi se mi na mail.

mišuge
pavla:

Ahojky…napsala bych ti na email,ale nejde mi zobrazit.mám stejné plány.pokojská ve španělsku…ráda bych Mallorka nebo Ibiza…ale v podstatě je mi to jedno….:-) hlavně si užít krásný léto a na chvíli vypadnout z Čech….taky nemám žádné zkušenosti,ale společně by se snad dalo něco vymyslet…tak mi kdyžtak písni na email…
pa míša, 21

my*****@****am.cz

Lucka

Líbily by se mi spíš jižní země jako Španělsko nebo Itálie, i když je ta krize, tak si myslim, že lidé budou na dovolenou jezdit pořád :-D. (Přeci jen to sluníčko je v létě fajn :-D). Představa servírky nebo pokojské se mi líbí. Myslím že se dá celkem dost sehnat přes internet, i když by asi bylo lepší vyjet přes agenturu. Sice si vezmou nějaké peníze, ale zas je to alespon trochu bezpečné :-).
Jinak by mi ani UK nebo USA nevadilo, pokud by se jelo za fajn prací s fajn lidma 😉

Zita

já bych taky hned vyrazila!:)

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: