Spolucestování Asie/ Australie

Barma 01/2013

Mišo

Hľadám spolucestujúceho na cestu do Barmy – na prelome rokov alebo v januári 2013, na cca. 3 týždne. Letenka z Viedne, cca. od 730,-€. Skúsenosti s individuálnym cestovaním mám.

Zkušenosti čtenářů

Pája

Ahoj, taky bych chtěla dát Barmu. Poznat zajímavý místa a tak. Nic vyloženě odpočinkovýho, ale taky žádný dlouhý tracky.
Zkušenosti mám- před 2 roky JV Asie (Vietnam, Laos, Kambodža).
Možný odjezd prosinec / leden.

Jako alternativu mám Kambodžu (hlavně jižní část, zbytek mám projetý), pak kus Thajska a zakončení v Malajsii.

Dej vědět, a pokud budeš chtít, můžeme se nad tím třeba sejít v Praze.

Díky

sarka
Pája:

Ahojky, taky mam zajem o Barmu. Rada bych se pridala. Termin vyhovuje a zkusenosti s cestovanim po Azii bez ck mam. Tak dejte vedet a muzeme se domluvit.Diy, S.

lucka
Pája:

Ahoj
Přemýšlela jsem taky o Barmě, sice něco plánovat s kým se neznáme… ale ráda se seznámim a pak by se vidělo, ale Barma by bala výborná, takže se kdyžtak ozvi.

blaž

Nejel by někdo do barmy v únoru? Pokud ano, ozvěte se mi na mail.

Lukas

Zdravim, taky bych mel zajem o cestovani po Barme, ale taky by se mi to hodilo az na unor ci dokonce brezen (chci se v regionu zdrzet dele a momentalne jsou vyhodne moznosti letenek do jakarty na leden), nejake zkusenosti s cestovanim po asii taktez mam (phi, malaj), kdyby se tu nekdo nasel, piste na mail..

Lukas

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: