Zdravíčko,
nebude nekdo v době od 16.4 – 28.4 na Bali. Jedu s kamaradama Thajska, ale vraceji se domů dřív…ale ja bych se chtěla jeste zdrzet…urcite nejaky trek na sopku ( asi Lombok) a trochu potapeni nebo surfingu 🙂 Nechce se nekdo přidat?
Ahoj,
Shanim tipy na levne letenky ze Singapuru do Denpasaru. Zatim mi byla doporucena jen airasia. Ma nekdo zkusenosti s touto spolecnosti? Je nejlepsi kupovat tesne pred odletem? Da se dostat k tem nejzajimavejsim mistum, aniz bychom si pujcili motorku nebo auto?
Agster: chystame se s kamoskou na Bali od 17.4. do 28.4. Chceme toho videt co nejvice, uvazujeme o pujceni auta. Jestli budes mit zajem napis na mail.
Zdendo: Mela bych take zajem o nejake info ohledne ubytka?
Diky
Martina
Ahoj,
Shanim tipy na levne letenky ze Singapuru do Denpasaru. Zatim mi byla doporucena jen airasia. Ma nekdo zkusenosti s touto spolecnosti? Je nejlepsi kupovat tesne pred odletem? Da se dostat k tem nejzajimavejsim mistum, aniz bychom si pujcili motorku nebo auto?
Agster: chystame se s kamoskou na Bali od 17.4. do 28.4. Chceme toho videt co nejvice, uvazujeme o pujceni auta. Jestli budes mit zajem napis na mail.
Zdendo: Mela bych take zajem o nejake info ohledne ubytka?
Diky
Martina
Ahoj Martino info mas v mailu. Zdenda
Ahoj Zdenku,
posli mi pls do mailu vic info ohledne tveho ubytovani… lokalita, cena, moznosti surfovani v okoli (surfarske skoly), atd… zvazuju cestu konec dubna/zacatek kvetna…
Diky,
Renata
Ahoj Zdenku, prosim bylo by mozne poslat mi do mailu take info o ubytku ……..a popripade nejake info plus rady ohledne Bali, Java a Lombok? Byla bych moc vdecna ! Dekuju Radka
ahoj zdendo,
měla bych na tebe dotaz, zda nevíš, o nějaké škole na bali, kde by se dal absolvovat měsíční jazykový kurz angličtiny. chtěly bychom si náš plánovaný pobyt na bali spojit s pilováním angličtiny a našla jsem pouze tuto školu http://balienglish.com/international/ bohužel na emaily nijak nereagují.. mooc díky za jakékoliv info.
Ahoj Zdendo,
koukám, že jsi dosti vytížený ohledně dotazů na Bali:) Chystám také výlet do těchto končin a chtěla bych tě taky poprosit o nějaké rady a info ohledně ubytování v různých lokalitách ostrova. Můžeš mi poslat něco do mailu? Moc díky!
Ahooj ziju na Bali a mam tu velky dum takze kdyby jsi potrebovala levny ubytko a nebo s cimkoliv poradit staci se ozvat a rad pomuzu. Zdenda
Ahoj Zdendo,
chystáme se ve 4 lidech (3 dospělí a dítě)na 2 měsíce Bali. Chtěli bychom strávit asi půlku pobytu u moře a půlku v okolí Ubudu. Měl bys pro nás nějaké typy ohledně ubytování?
Díky,
Jana
Ahoj Jano mas to prozatim vse v mailu. Zdenda
hmm 🙂 dekuju Zdendo,
muzu se zeptat v jake casti ostrova bydlis a co tam delas?
Jsem si uvedomila ze mam asi na to vsecko co chci videt malo casu. Chci na sopku na Lombok a pak jeste aspon trochu projet Bali mam na to 6 dni cisteho casu, myslis ze to je realne??
predem dik za info
Ahoj vsechno info jsem ti poslal na mail. Zdenda
Ahoj Zdenku, prosim bylo by mozne poslat mi do mailu take info o ubytku ……..a popripade nejake info plus rady ohledne Bali, Java a Lombok? Byla bych moc vdecna ! Dekuju Radka