Spolucestování Asie/ Australie

Bali, Lombok / Java DUBEN 2013

Agster

Zdravíčko,

nebude nekdo v době od 16.4 – 28.4 na Bali. Jedu s kamaradama Thajska, ale vraceji se domů dřív…ale ja bych se chtěla jeste zdrzet…urcite nejaky trek na sopku ( asi Lombok) a trochu potapeni nebo surfingu 🙂 Nechce se nekdo přidat?

Zkušenosti čtenářů

Zdenda

Ahooj ziju na Bali a mam tu velky dum takze kdyby jsi potrebovala levny ubytko a nebo s cimkoliv poradit staci se ozvat a rad pomuzu. Zdenda

Jana
Zdenda:

Ahoj Zdendo,
chystáme se ve 4 lidech (3 dospělí a dítě)na 2 měsíce Bali. Chtěli bychom strávit asi půlku pobytu u moře a půlku v okolí Ubudu. Měl bys pro nás nějaké typy ohledně ubytování?
Díky,
Jana

Zdenda
Jana:

Ahoj Jano mas to prozatim vse v mailu. Zdenda

Agster
Zdenda:

hmm 🙂 dekuju Zdendo,

muzu se zeptat v jake casti ostrova bydlis a co tam delas?
Jsem si uvedomila ze mam asi na to vsecko co chci videt malo casu. Chci na sopku na Lombok a pak jeste aspon trochu projet Bali mam na to 6 dni cisteho casu, myslis ze to je realne??

predem dik za info

Zdenda
Agster:

Ahoj vsechno info jsem ti poslal na mail. Zdenda

Radka
Zdenda:

Ahoj Zdenku, prosim bylo by mozne poslat mi do mailu take info o ubytku ……..a popripade nejake info plus rady ohledne Bali, Java a Lombok? Byla bych moc vdecna ! Dekuju Radka

Martina

Ahoj,

Shanim tipy na levne letenky ze Singapuru do Denpasaru. Zatim mi byla doporucena jen airasia. Ma nekdo zkusenosti s touto spolecnosti? Je nejlepsi kupovat tesne pred odletem? Da se dostat k tem nejzajimavejsim mistum, aniz bychom si pujcili motorku nebo auto?

Agster: chystame se s kamoskou na Bali od 17.4. do 28.4. Chceme toho videt co nejvice, uvazujeme o pujceni auta. Jestli budes mit zajem napis na mail.

Zdendo: Mela bych take zajem o nejake info ohledne ubytka?

Diky
Martina

Martina

Ahoj,

Shanim tipy na levne letenky ze Singapuru do Denpasaru. Zatim mi byla doporucena jen airasia. Ma nekdo zkusenosti s touto spolecnosti? Je nejlepsi kupovat tesne pred odletem? Da se dostat k tem nejzajimavejsim mistum, aniz bychom si pujcili motorku nebo auto?

Agster: chystame se s kamoskou na Bali od 17.4. do 28.4. Chceme toho videt co nejvice, uvazujeme o pujceni auta. Jestli budes mit zajem napis na mail.

Zdendo: Mela bych take zajem o nejake info ohledne ubytka?

Diky
Martina

Zdenda
Martina:

Ahoj Martino info mas v mailu. Zdenda

Renata
Zdenda:

Ahoj Zdenku,

posli mi pls do mailu vic info ohledne tveho ubytovani… lokalita, cena, moznosti surfovani v okoli (surfarske skoly), atd… zvazuju cestu konec dubna/zacatek kvetna…

Diky,
Renata

Radka

Ahoj Zdenku, prosim bylo by mozne poslat mi do mailu take info o ubytku ……..a popripade nejake info plus rady ohledne Bali, Java a Lombok? Byla bych moc vdecna ! Dekuju Radka

petra

ahoj zdendo,
měla bych na tebe dotaz, zda nevíš, o nějaké škole na bali, kde by se dal absolvovat měsíční jazykový kurz angličtiny. chtěly bychom si náš plánovaný pobyt na bali spojit s pilováním angličtiny a našla jsem pouze tuto školu http://balienglish.com/international/ bohužel na emaily nijak nereagují.. mooc díky za jakékoliv info.

Miša

Ahoj Zdendo,
koukám, že jsi dosti vytížený ohledně dotazů na Bali:) Chystám také výlet do těchto končin a chtěla bych tě taky poprosit o nějaké rady a info ohledně ubytování v různých lokalitách ostrova. Můžeš mi poslat něco do mailu? Moc díky!

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: