Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, hledáme pohodáře, kteří by se k nám připojili na plánovaný trip do JA. Cílem je patagonie (Torres del Paine, Fitz Roy, Cerro Torre) a výstup na nějakou 6000covku. Termín je listopad a prosinec 2010 (návrat před Vánoci).
Zkušenosti čtenářů
Karolína
Ahoj Vašku, pokud byste vzali do party i dvě ženy… Jedeme do Chile na celý listopad a v plánu je NP Lauca a pak zamíříme dolů na jih.
Karolína
Ahoj Vašku, pokud byste vzali do party i dvě ženy… Jedeme do Chile na celý listopad a v plánu je NP Lauca a pak zamíříme dolů na jih.
Vašek
Karolína:
Ahoj, klidně, budem rádi. Kdyžtak písněte na mail vasek(@)alpina.cz a domluvíme se. Akorát začínáme podrobněji plánovat co a jak a kde a kam.
taktiez zdravim 🙂 holky a nemate miesto este na tu chile? ja zas planujem chile + bolivia, termin vypada celkom fajn .)
Marketa
Ahoj Vasku,
prosim napsal bys mi,jak to vypada s Vasi skupinkou a plany?Letenky predpokladam jiz mate….jen jaka je Vase aktualni situace.
Moc dekuji za odpoved Marketa
Karel
Ahoj všichni , jsme dva kluci a jedeme Patagonii od 27.11. do 29.12. Převážně treky v nejznámějších národních parcích, včetně Ohňové země.Pokud by se chtěl někdo přidat , třeba i jen na část cesty pište na mail , rád pošlu podrobný plán trasy.
napises mi na sebe skype?jestli budes doma o vikendu v sobotu 11.9.2010 vecer nebo v nedeli vecer si zavolat?premyslim tez o ceste do patagonie..dik marketa
Kristýna
Karel:
Ahoojky všichni, mám zájem jet též do Patagonie, bohužel na to nejsou nějak lidi. Jsem 25. letá normální akční holka, tak pokud by Vám nevadila společnost a Vaše nabídka je stále aktuální, prosím, pisněte :o)
Karel
Ahoj Markéto zpráva na tvůj mail nejde odeslat, napiš mi na ka********@se****.cz
lenka
Karel:
ahojky, ja jsem ted v argentine – ve meste Reconquista, pokud nekdo bude mit cestu kolem, dejte vedet, rada uvidim nejake krajany – jsem tu do konce ledna.. muj mail: le******@ya***.com
, jinak bych se mozna pridala na cestu, myslim, ze bych si mohla vybrat par dni volna.lenka
Ahoj, klidně, budem rádi. Kdyžtak písněte na mail vasek(@)alpina.cz a domluvíme se. Akorát začínáme podrobněji plánovat co a jak a kde a kam.
taktiez zdravim 🙂 holky a nemate miesto este na tu chile? ja zas planujem chile + bolivia, termin vypada celkom fajn .)
Ahoj Vasku,
prosim napsal bys mi,jak to vypada s Vasi skupinkou a plany?Letenky predpokladam jiz mate….jen jaka je Vase aktualni situace.
Moc dekuji za odpoved Marketa
Ahoj všichni , jsme dva kluci a jedeme Patagonii od 27.11. do 29.12. Převážně treky v nejznámějších národních parcích, včetně Ohňové země.Pokud by se chtěl někdo přidat , třeba i jen na část cesty pište na mail , rád pošlu podrobný plán trasy.
ahoj karle,
zde je muj email
go********@se****.cz
napises mi na sebe skype?jestli budes doma o vikendu v sobotu 11.9.2010 vecer nebo v nedeli vecer si zavolat?premyslim tez o ceste do patagonie..dik marketa
Ahoojky všichni, mám zájem jet též do Patagonie, bohužel na to nejsou nějak lidi. Jsem 25. letá normální akční holka, tak pokud by Vám nevadila společnost a Vaše nabídka je stále aktuální, prosím, pisněte :o)
Ahoj Markéto zpráva na tvůj mail nejde odeslat, napiš mi na
ka********@se****.cz
ahojky, ja jsem ted v argentine – ve meste Reconquista, pokud nekdo bude mit cestu kolem, dejte vedet, rada uvidim nejake krajany – jsem tu do konce ledna.. muj mail:
le******@ya***.com
, jinak bych se mozna pridala na cestu, myslim, ze bych si mohla vybrat par dni volna.lenka
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
KUBA: Pravda a mýty aneb na co se připravit před cestou?
SOUTĚŽ: Honduraská exotika v podobě kávového piva z Rebelu
Kino Brasil – poznejte skrze film, že Brazílie je mnohem víc než jen samba, karneval a fotbal
Vybavení na cesty
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.