Spolucestování Amerika

Argentina a Chile listopad, prosinec 2010

Vašek

Ahoj, hledáme pohodáře, kteří by se k nám připojili na plánovaný trip do JA. Cílem je patagonie (Torres del Paine, Fitz Roy, Cerro Torre) a výstup na nějakou 6000covku. Termín je listopad a prosinec 2010 (návrat před Vánoci).

Zkušenosti čtenářů

Karolína

Ahoj Vašku, pokud byste vzali do party i dvě ženy… Jedeme do Chile na celý listopad a v plánu je NP Lauca a pak zamíříme dolů na jih.

Karolína

Ahoj Vašku, pokud byste vzali do party i dvě ženy… Jedeme do Chile na celý listopad a v plánu je NP Lauca a pak zamíříme dolů na jih.

Vašek
Karolína:

Ahoj, klidně, budem rádi. Kdyžtak písněte na mail vasek(@)alpina.cz a domluvíme se. Akorát začínáme podrobněji plánovat co a jak a kde a kam.

Lilly
Karolína:

taktiez zdravim 🙂 holky a nemate miesto este na tu chile? ja zas planujem chile + bolivia, termin vypada celkom fajn .)

Marketa

Ahoj Vasku,
prosim napsal bys mi,jak to vypada s Vasi skupinkou a plany?Letenky predpokladam jiz mate….jen jaka je Vase aktualni situace.

Moc dekuji za odpoved Marketa

Karel

Ahoj všichni , jsme dva kluci a jedeme Patagonii od 27.11. do 29.12. Převážně treky v nejznámějších národních parcích, včetně Ohňové země.Pokud by se chtěl někdo přidat , třeba i jen na část cesty pište na mail , rád pošlu podrobný plán trasy.

marketa
Karel:

ahoj karle,
zde je muj email

go********@se****.cz

napises mi na sebe skype?jestli budes doma o vikendu v sobotu 11.9.2010 vecer nebo v nedeli vecer si zavolat?premyslim tez o ceste do patagonie..dik marketa

Kristýna
Karel:

Ahoojky všichni, mám zájem jet též do Patagonie, bohužel na to nejsou nějak lidi. Jsem 25. letá normální akční holka, tak pokud by Vám nevadila společnost a Vaše nabídka je stále aktuální, prosím, pisněte :o)

Karel

Ahoj Markéto zpráva na tvůj mail nejde odeslat, napiš mi na

ka********@se****.cz

lenka
Karel:

ahojky, ja jsem ted v argentine – ve meste Reconquista, pokud nekdo bude mit cestu kolem, dejte vedet, rada uvidim nejake krajany – jsem tu do konce ledna.. muj mail:

le******@ya***.com

, jinak bych se mozna pridala na cestu, myslim, ze bych si mohla vybrat par dni volna.lenka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: