Práce/pomoc v zahraničí

AnimátorEgypt 2012

qwertz

Zdravím, zkus zkontaktovat tu agenturu. Já to zkoušel nedostal jsem odpověd. Je to celé hodně podezřelé. Pošleš tři litry dopředu, nevíš komu, nikoho konkrétního neznáš…. Jestli ti tvrdí, že se musíš rozhodnout rychle, protože potřebuje to místo obsadit, tak je to podvod určitě, protože mě tvrdila něco takového před měsícem.

Zkušenosti čtenářů

oooooo

Také potřebuji zjistit zda to není podvod 🙁

Johana
oooooo:

Ahojda, není to podvod poplatek jsem posílala měl mi být vrácen po příletu, byla to prý pojistka zda přiletím. zatím jsem dostala polovinu a na druhou polovinu čekám:-) Domluva probíhala na fcb s Petrou, na letišti mě čekal Hany a druhý den po příletu jsem byla dána do hotelu:-)Pokud by měl někdo nějaké otázky můžete mě kontaktovat na mailu: jo****@****am.cz, nebo na fcb.

Johana Š.

Johana
oooooo:

Jeste bych k memu prispevku rada doplnila, ze jsme byla umistena do hotelu Sultan Beach v Hurghade.

petr
oooooo:

Dnes jsem příletěl do Egypta a vše proběhlo tak,jak jsme se domluvili,nemáte se čeho bát,je to tu pěkné

petr
oooooo:

Dnes jsem příletěl do Egypta a vše proběhlo tak,jak jsme se domluvili,nemáte se čeho bát,je to tu pěkné

oooooo:

Ja som bola v Egypte cez tú Petru. Na letisko po mňa prišiel Hany, nejaký jeho kamoš či kto ma odviezol do hotela. V hoteli som bola ubytovaná s jednou Češkou, ktorá letela tiež cez tú Petru.
Zistili sme, že ten kamarát toho Hany-ho sa vyspal s pár dievčatami. Okamžite som hotel opustila. Peniaze, ktoré som im poslala dopredu mi nevrátili. Tá Češka tam ostala, už je tam 7 týždňov, výplatu zatiaľ nemá, zmluvu tiež žiadnu. NEODPORÚČAM!

+ Ešte pripomínam, že tá Petra vraj „ochorela“ 😀 a miesto nej mi písala nejaká Veronika. Počas môjho pobytu v hoteli mi to všetko bolo podozrivé, tak som jej písala, že kto je ona, kde je tá Petra a kto sú tí dvaja muži. Nič. Odpísala mi, že ako sa mi páči hotel :D. Potom znova.. tiež to odignorovala :D.
Dozvedela som sa, že tá Petrina agentúra skrachovala a že na starosť nás majú tí dvaja muži, ktorým keď voláte, nedvíhajú telefón.
Tak som napísala som sms-ku tomu Hanymu, že idem preč z hotela. Jeho reakcia bola „Do what you want“- v preklade „Rob si čo chceš“.
Následne mi zavolal a ani nevedel moje meno, zmýlil si ma s inou holkou, nevedel, v ktorom hoteli som, proste nič :D. Potom mi tvrdil, že musím zaplatiť pokutu 300 eur, lebo mám zmluvu. Žiadnu zmluvu mi nedali podpisovať, tak som mu povedala nech sníva a z hotela som odišla.
Keby mi povedali na Slovensku, že „Tak holky, agentúra už nie je, nemáme pre vás prácu“ , dobre, pochopím to a nejdem. Ale investovala som do letenky, do poplatku (korý som samozrejme nevidela) a nemám z toho nič 🙂

oooooo:

Zdravim hned na zaciatok je to podvod a verte mi ako aj vy ktory chcete ist do egypta a dufate ze vsetko bude dobre tak ako ja som tiez dufal a negativne komentare na tejto stranke som nebral vazne vobec nic sme si neoverovali aj ked nas isty ludia varovali hned som poslal peniaze rezervacny fond 100 eur ktory vam nikdi nidki nevratia !!!!!!!!!!! vsetko som vybavil poslal CV a myslem som si ze vsetko bude fajn do egyptu som priletel 14.6.2012 a na letisku som cakal hodinu myslel som si ze uz idem domov ze nikto po mna nepride nakoniec prisiel muz ktory sa ma spytal ci som cech odpovedal som ze nie ze som slovak tak odisiel po chvili my to bolo podozrive a isiel som sa spytat ci oni niesu ty co mam mali vyzdvihnut povedal som ze som novy animator a ze tu mam pracovat povedali ze ano ze to su oni ( vobec nic nevedeli o mne hlavna vec ze som posielal vsetky formulare a vsetko mali mali o mne vediet nevedele ani ako sa volam skadial som , vek kolko tam budem pracovat ci viem anglicky nic !!!!!! to vsetko by spravna agentura mala vediet lebo vsetky moje udaje som im 100 krat posielal ) dalej som nasadol do auta a isli sme hned do centra kde ma vyhodili do hotela Regina poviem vam je to hned v centre co som sa hned zlakol hotel je normalny asi 4 hviezdicky ale vyzera omnoho horsie v hotely som spoznal 2 cechov ktory boli fajn a dvoch miestnych animatorov s ktorych jeden bol animator chef volal sa Mohamed hned ako som priletel a zoznamil som sa s prostredim som plakal hend som chcel ist prec vsetko bolo akesi ine izbu som mal s chlapcom ktory bol fajn cize to bolo dobre (izba bola celkom pekna musim uznat ale toaleta hroza dokonca tam cez izbu presli aj svaby ) ale dalo s ato este nejako vydrzat isiel som hend spat aby som rano vladal stal som asi o 3 lebo som mal take krce s toho vsetkeho ako som sa bal no neskor ked uz aj ostatny vstali sme isli na ranajky vyber jedal bol hrozny no po case si zvyknete po ranakach sme isli na plaz do takeho animacneho kutiku ale bolo to strane ziadna uroven len pod palmou nieco urobene na styl animacneho boxu trapas no dobre mohamod naladovy clovek ktoremu raz preskoci je ulne debil a raz normalne sa snim rozpravate ale to vsetci egyptania su taky cize si zvyknete na co si vsak nezvyknete je ta praca stale sa ROZPRAVATE S LUDMi je to naozaj otrava a po tyzdny vam asi preskoci pracujete na tej horucave a musite hrat volejbal na priamom slnku bottu … v mori som nikdy nebol cize ty co si myslite ze su to platene prazdniny ste na omyle len praca praca praca nikdy vas nepochvalia aj ked sa snazite stale na vas kricia a vy sa bojite uz spravit chybu cize nikdy nevipnete co ma dohnalo do zufalstva snazil som sa tam vydrzat kvoli peniazom ktore som dotoho vrazil ale ked nam povedal ze vlastne dva tyzdne tu robime zadarmo cely den a noc tak som uz nemohol vydzat a vsetci co sme tam boli sme utiekly nasa BRIGADA nas stala 800 eur doteraz my to rodicia vyhadzuju na ociach citim sa strasne ze som takto naletel poviem vam ze oni vas tam maju za HOVNO vsetko co naslubuju je loz klamstvo nemozte nic robit iba pracovat musite si kupit letenky tam aj naspat platit viza … cize vsetci co chcete ist cez tu retardovanu osobu akou je Petra a jej spol urcite nechodte lebo vas to vynde velme velmi draho ked sa chcete mat dobre tam tak len cez postel 🙁 SKODA naozaj nieje to klamstvo sam som to prezil na vlastnej kozi a poviem vam ze som mal normalne traumu s toho vsetkeho ak to chcete skusit tak musite mat bohatych rodicov ty so skromnejsich rodin budete v minuse dlho dlho kvoli vasej brigadicke ktoru musite splatit brigadou u vas doma KONIEc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! toto je moje posolstvo a musim vas varovat to sme si povedali vsetci co sme tam boli Vela stastia 🙂

oooooo:

Tak bych se k tomu také ráda vyjádřila…Vy jste opustili hotel po 5 dnech, jak mužete čekat nějakou výplatu, nebo nějaký vrácený poplatek. opustili jste hotel dobrovolně stejně tak jako slečna o které píšete že je tu již 7 týdnu a stále nemá výplatu, budu to asi tím, že s námi již nepracuje.jelikož jste odešli z hotelu,tudíž to, že nemá výplatu již 7 týdnu, opravdu není náš problém. Tnovu opakuji odešli jste po 5 dnech!To se někdo někdo s někým vyspal, prominte ale to světší jen o tom, kdo tu ted právě píše, to že dívka, jde do postele ihned s každým a jen a jen její soukromá věc ( od toho si každý odvodí chování k ní ) To že jste šli na hotel REGINA v centru Hurghady, ano malý hotel, ale turisty oblíbený, bylo z duvodu, že nemáte žádné zkušenosti..atd A sami vidíte, píšete zde jak si ani neodpočinete apod..A to jste byli na malém hotelu. Co se týče beach volleyballu, musíte očekávat, že pokud letíte do Egypta, bude zde veliké horko, bohužel tomu se nevyhnete, pokud Vám dělá horko potíže volte jinou destinaci možná Alpy, tam bude doufejme chladněji. Píšete, že jste si museli platit vízum, no ano po Vašem příletu na letišti si musíte zakoupit vízum 15 USD ( 250CZK ) jelikož bez tohoto víza by Vás z letiště nepustili, s tím jste byli seznámeni,před Vaším přiletem.Tudíž tu nepište že Vám nebyly uhrazeny víze, když to ani nemužete vědět,byli jste na hotelu týden.Bohužel, někod je velmu spokojený a vrací se k nám, někdo méně, také záleží na člověku, pokud sem někdo přiletí a je vzteklý že jsou horka a on musí být na slunci.Tak to se nezlobte, ale raději opravdu zkuste ty Alpy. A znovu, práce animátora není rekreace na hotelu, je to práce, vy se staráte o to aby se hosté cítili dobře, není to Vaše rekrace, tu si musíte zaplatit sami. Sem letíte pracovat.

oooooo:

Tak bych se k tomu také ráda vyjádřila…Vy jste opustili hotel po 5 dnech, jak mužete čekat nějakou výplatu, nebo nějaký vrácený poplatek. opustili jste hotel dobrovolně stejně tak jako slečna o které píšete že je tu již 7 týdnu a stále nemá výplatu, budu to asi tím, že s námi již nepracuje.jelikož jste odešli z hotelu,tudíž to, že nemá výplatu již 7 týdnu, opravdu není náš problém. Tnovu opakuji odešli jste po 5 dnech!To se někdo někdo s někým vyspal, prominte ale to světší jen o tom, kdo tu ted právě píše, to že dívka, jde do postele ihned s každým a jen a jen její soukromá věc ( od toho si každý odvodí chování k ní ) To že jste šli na hotel REGINA v centru Hurghady, ano malý hotel, ale turisty oblíbený, bylo z duvodu, že nemáte žádné zkušenosti..atd A sami vidíte, píšete zde jak si ani neodpočinete apod..A to jste byli na malém hotelu. Co se týče beach volleyballu, musíte očekávat, že pokud letíte do Egypta, bude zde veliké horko, bohužel tomu se nevyhnete, pokud Vám dělá horko potíže volte jinou destinaci možná Alpy, tam bude doufejme chladněji. Píšete, že jste si museli platit vízum, no ano po Vašem příletu na letišti si musíte zakoupit vízum 15 USD ( 250CZK ) jelikož bez tohoto víza by Vás z letiště nepustili, s tím jste byli seznámeni,před Vaším přiletem.Tudíž tu nepište že Vám nebyly uhrazeny víze, když to ani nemužete vědět,byli jste na hotelu týden.Bohužel, někod je velmu spokojený a vrací se k nám, někdo méně, také záleží na člověku, pokud sem někdo přiletí a je vzteklý že jsou horka a on musí být na slunci.Tak to se nezlobte, ale raději opravdu zkuste ty Alpy. A znovu, práce animátora není rekreace na hotelu, je to práce, vy se staráte o to aby se hosté cítili dobře, není to Vaše rekrace, tu si musíte zaplatit sami. Sem letíte pracovat.

oooooo:

Mila aniamtorka alebo neviem co ste MAFIA? ludi len oberate o peniaze a ako si to dovolujete to nemate ani trochu hambi naozaj musim uznat ze vase schopnosti pisat su vynikajuce takto pletiete ludom hlavy aj nam ste ich poplietla takze vam musim zatlieskat Oni vam zaplatia a vy ich pred mesiacom vyhodite aby ste im nedali vyplatu alebo im date malo a oni nebudu moct odist s hotela a buduu musiet pracovat …vyborne premyslene ste jedna pofiderna firma a nestazujem sa len ja stazuje sa 90% ludi ktory vam naletily a vy to dobre viete a preto ked sa nazberaju negativne ohlasy proste stranku vymazete ako sa to stalo v minulosti …. a mimochodom neskoncili ste ved sme si myslely ze vas vyhodily tak co tu zasa pisete draha petra mam vase emaily vsetko takze mna tu neoklamete trepete dva na tri zijete iba s rezervacnych poplatkov a ak ste si ista ze vam je ukrivdene tak poslite stranku vasej ….. agentury zmluvy vasim buducim zamestnancom a oboznamte ich aj s pracou pretoze to nam nebolo dozicene mila petra radim vam zruste aj tuto stranku aby vam vas cierny biznis pokracoval aj nadalej prajem vam len vela stastia

Mari

Dobry den, nejedna se o podvod, pani Petra za poplatek zprostredkuje praci v konkretnim hotelu, ja pracuji v Prima life Makadi

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: