Práce/pomoc v zahraničí

Anglie-únor 2011-práce

Market

Čaute, koncem ledna/začátkem února bych chtěla jet za prací do UK, ideálně do Londýna, na 3-4 měsíce(jen tak krátce protože mam pak domluvenou praci v USA; nejlépe live-in jobs v hotelech…nejjednoduší by to určitě bylo přes agenturu,ale za ty jejich nehorázní poplatky mně to fakt nestojí… máte někdo zkušenosti s nějakou takovou prací v UK? nebo přímo kontakt na zaměstnavatele?

Kdyby se ke mně chtěl někdo připojit tak super!

Jinak bych byla ráda za jakoukoli práci v zahraničí od unora do května/června…

Zkušenosti čtenářů

Simona Berková

Ahojky,tak brouzdám na netu a hledám nějakou práci v cizině..,přes agentury je to opravdu o ničem a sama jet se mi zrovna taky moc nechce.Už jsem jednou byla,ve Skotsku sbírat maliny:),ale láká mě opět zmizet..,taky jen na 3-4měsíce.Ale ty spíše hledáš někoho kdo se vyzná v Londýně,ví o nějaké práci a tak… že?To já bohužel ne,ani s angličtinou to není zrovna goot….

Market
Simona Berková:

Ahoj, narazila jsem na internetu na docela zajímavou nabídku: http://www.londonpub.com.au/ je to přes britskou agenturu, ale stejně to vypadá dobře.

Kdybych ještě sehnala někoho kdo by tam se mnou jel tak bych do toho asi šla, dá se zajistit práce a ubytování pro 2 lidi na stejným místě…samotný se mně tam nechce, na cestování po Anglii atd je určitě lepší, když jsou na to dva! 🙂 ma**********@ya***.com

Lenka
Market:

Ahoj, jj, taky uvažuju, že odtud vypadnu, ale na těch stránkách, na které jsi odkázala….jen by mě zajímalo, jestli to není jen pro Australany apod…čili rodilé mluvčí..zdá se mi, že něco takového tam zaznělo (Aussianns, Kiwis…) Tak nevím
Každopádně, kdyby měl někdo opravdu vážný zájem, tak bych do toho asi šla.

Zdeněk Szkandera
Lenka:

Ja bych měl zájem, ale opravdu s takovýma věcma nemám zkušenosti. Anglicky si myslím že se domluvím, to by nebyl problém. Kdyžtak moje číslo 604912602

petr
Zdeněk Szkandera:

Ahoj Zdendo.Na jak dlouho bys to asi tak plánoval a jakou práci si představuješ? Taky bych rád tak do dubna/května vyjel za brigádičkou 🙂 Bohužel s tim taky nemam žádnou zkušenost…

market
Lenka:

je to pro všechny co můžou v UK legalně pracovat a umi slušně anglicky 🙂

Zdanny
market:

Prace, ubytovani a vse mozne se da najit na http://www.gumtree.co.uk – ale hledat na dalku je dost problem, nejlip je si to obvolat/obejit na miste protoze dobre nabidky jsou hned pryc a nikdo mec nechce jednat s lidma co jsou nekde v cizine…
Taky na http://www.pohyby.co.uk je dost tipu a inzeratu…

Lucie

Hledáme práci s přítelem někde v zahraničí.Přes agenturu jsem to už zkoušela , ale je to drahé. Pokud by jste někdo o něčem věděli dejte prosim co nejdříve vědět. Nebráníme se ničemu. ( klidně aji sběr ovoce) Děkujeme předem

Lucie

Hledáme práci s přítelem někde v zahraničí.Přes agenturu jsem to už zkoušela , ale je to drahé. Pokud by jste někdo o něčem věděli dejte prosim co nejdříve vědět. Nebráníme se ničemu. ( klidně aji sběr ovoce) Děkujeme předem

tomas

ahoj, ja tam bydlel roky a muzu ti rict ze jit pres agenturu si hledat praci je katastrofa , uz proto ze musis odvadet dost penez stoho co videlas , a za druhy , stebou vyjebou jako svine znam to jako svi boty hledam praci taky ale uz jen primo od zamestnavatele , nejlepsi na zacatek je vzdycky kfc nebo mc donalds , bere 195 liber tydne pokud budes delat i 1 ci 16 tak mas i 300 ale je to zahul to jo , ale porad lepsi jak pres agenturu , ja bych nesel ani nahodou

Pavel

Získat smlouvu přímo od zaměstnavatele je v UK dost těžké. Pokud nemáš pracovní zkušenost z UK, tak je to velký problém. Proto se využívají agentury, ano, nedostáváš práci každý den, ale dá se s tím přežít, získat práci a po pár týdnech si najít nějaký full time job. Já nemohu na prac. agentury nadávat…

Lada

Máme s kamarády pronajmutej dum v Anglii a nestihame to platit tak bi jsme privzali 5-6 lidi. Práci zajistíme na 100 procent. Viděla je 280 liber za každy týden je to Prace ve vyrobne kde se zpracovává ovoce a zelenina…podmínkou je částečná znalost angličtiny stačí pouhé zaklady například odkud pochazis nebo kóik je ti let nebo jak dlouho tu chceš pracovat… Bydlení se platí 80 liber za týden. Vizvednuti na letišti nebo autobusové nádraží zařídíme po domluvě.. Kontakt na nás …00447780086900. Nechceme zádné poplatky za zprostředkování..bydlíme 80 mil severně od londina ve meste Peterborough olres gambridge můžete nám posílat sms a my se vám ozvem

Michal
Lada:

Měl bych zájem o tuto práci.Prosím ozvěte se na 776 742 909,dík Michal

Práce v Anglii

Ahoj,
našel jsem stránky o práci v Anglii, třeba to někomu pomůže, http://www.praceanglie.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: