Práce/pomoc v zahraničí

Anglie – leto 2012

Scof

Nazdarek, je mi 24 a jsem student. Rad bych letosni leto stravil praci v anglii a pote nekolika tydny cestovani. Rad bych nasel nekoho kdo by se chtel pripojit, at uz k te pracovni casti a nebo potom k tomu cestovani. Praci bych chtel najit nejakou prijemnou a zabavnou aby se to leto povedlo a pak procestovat Skotskou prip. Irskou krajinu…Kdyby mel nekdo zajem tak se ozvete… 🙂

Zkušenosti čtenářů

Bára

ahoj, taky se pokoušim sehnat brigádu na léto v anglii a potřebovala bych někoho k sobě.. Zatim jsem nic nenašla, nerada bych jela přes agenturu – je to strašně drahý..
Je mi 20 a studuju VŠ.
Když tak se ozvi na mejl:)

Scof
Bára:

Poslal jsem ti mail… 🙂

Nikola
Bára:

Ahoj četla jsem že scháníš někoho k sobě do Anglie na brigádu. Já jsem na tom dost podobně 🙂 Tak jestli máš zájem napiš
Nikola Koncová

Agáta

Taky bych ráda vyrazila, je mi 18, studentka anglického gymplu, mohla bych taky info?:)

Scof
Agáta:

Napsal jsem ti 🙂

Kája
Scof:

Ahoj, mohla bych taky poprosit o nějaké info? S přítelem bychom chtěli vyrazit o prázdninách do zahraničí pracovat a je nám celkem jedno kam 🙂
děkuji
ka***********@****am.cz

lucecita

Ahoj, taky přemýšlím o nějaké práci v zahraničí na léto 2012 akorát nedokážu nic sehnat a navíc ani nikoho =D kdyžtak se někdo ozvětě 😉 Jinak mám 20 a taky jsem na VŠ.

Scof
lucecita:

Ahoj, tak na sebe dej mail… 🙂

lucecita
Scof:

su********@****am.cz
díky moc předem 😉

Aneta

Ahoj, mohla bych poprosit o nejaky blizsi info? Diky. 🙂

Aneta
Aneta:

c.*********@****am.cz Diky. 🙂

mišule

ahojky…taky bych ráda někam vyrazila…bohužel mám jen základy angličtiny,ale to by snad nevadilo….:-)
pa
my*****@****am.cz

Ahojte je mi 18let a taky sháním brigádu v zahraničí nejen pro peníze, ale zkušenost a pořádně se naučit jazyk 🙂
na******@****am.cz

Terez

Zdravím,
je mi 18 let a sháním brigádu v Anglii na červenec nebo srpen … Ráda bych delala operku nebo servírku … Chci pracovat s lidmi, abych se naucila porádne mluvit 🙂 ..
Kdyby nekdo o necem veděl, prosím ozvěte se mi na e-mail 🙂 ..

Lucie

Dobrý den,
s přítelkyní bychom rády strávily toto léto prací v Anglii. Jsme obě studentky (22,25), domluvíme se anglicky a zajímaly by nás manuální práce, sběr ovoce a jiné. Nehledáme agenturu, spíše kontakt na zaměstnavatele, farmu a podobně. Pokud o něčem víte, ozvěte se! Děkujeme

Jiří

Zdravím,
s přítelkyní chceme odjet na brigádu do Anglie. Nebráním se žádné práci. Potřeboval bych poslat nějaké kontakty např. na farmy (sběr ovoce) atd.. Jestli někdo něco máte, posílejte, díky moc. 🙂 Fo***@****am.cz

Adam

Ahoj taky bych chtěl odjet na brigádu do Anglie, tak prosím jestli máte nějaké kontakty nebo tak, tak posílejte na mail prosím
Děkuji

Kačka

ahoj ahoj, prosím téže o bližší info, měla bych taky zájem:-) ka*****@*****um.cz

Honza

Ahoj,
mám vážný zájem. Už jsem rozeslal pár CV, ale zatím bezúspěnšně. Mohl bych pracovat od června až do září. Předem dík za nějeké informace: ha*****@****am.cz
Případně bych mohl taky s něčím poradit…
Honza

Pavel

Dobrý den

Pokuď někdo stále hledá práci na farmě tak ať se mi co nejrychleji ozve. Mám pár volných míst.
Prosím pouze vážný zájemce!

Zdenča
Pavel:

Dobrý den,
měla bych zájem, 🙂

Rena
Pavel:

Dobrý den,
já bych taky měla zájem.

Marie
Pavel:

Také bych měla vážný zájem;-)

Marie
Marie:

Můj mail je to*************@***il.cz
budu ráda, když mi pošlete bližší info;-)
děkuji

Tereza
Pavel:

Také bych měla vážný zájem, prosím o bližší info na mail: ak*****@***il.com
děkuji moc

Dan
Pavel:

Čau, taky mám zájem a už nějaké zahraniční brigády za sebou…pe********@****am.cz, díky

Jana
Dan:

Také bych měla zájem. Prosím o bližší info na ja************@*****um.cz

Monika
Pavel:

Ahoj, jsme dvě holky a měly bychom zájem o práci na farmě.V Anglii už jsme a máme auto, tak není problém ihned přijet. Děkujeme za bližší info.

Jiří
Pavel:

Dobrý den,
rád bych se zeptal jestli máte ještě jedno volné místo, měl bych vážný zájem. kontakt: kr*********@***il.com

Jan
Pavel:

Ahoj.
Měl bych určitě taky zájem 🙂
ho*******@****am.cz

Klára
Pavel:

Pokud je nabídka stále aktuální, prosím o info. díky

kl*************@****am.cz

Klára
Klára:

Jestli někdo hledá parťáka na léto, tak se ráda k někomu přidám či můžeme společně něco vymyslet a vycestovat.
ozvěte se na kl*************@****am.cz díky

Seva
Klára:

Ahoj,
Hledám si nějakou práci v Anglii nejlépe někde na farmě,
Pokud někdo z vás je na stejném místě jako já tak se mi můžete ozvat na email “ fi*********@****am.cz

Martin
Pavel:

Ahoj moc rad bych jel do anglie si neco vydelat,a muzu odjet kdy koli,ale neumim ani trochu anglicky jestly to nevadi.

David
Pavel:

Ahoj, mám s kamarádem 100% zájem o brigádu v anglii. Máš ještě místo? Strašně o to oba stojíme. Informuj mě co a jak. Díky moc.

David
Pavel:

Ahoj, mám s kamarádem 100% zájem o brigádu v anglii. Máš ještě místo? Strašně o to oba stojíme. Informuj mě co a jak. Díky moc.

MILAN

Ahoj, sháním někoho kdo také chce jet na léto do UK a také kontakty na zaměstnavatele (farma, sklad, úklid atd.). Chci odjet kolem 15.- 20.6.
Pište na sd****************@****am.cz nebo 776832851

Milan

MILAN
MILAN:

Tak každým dnem vyrážím na jednu farmu poblíž Doveru, práce tam je, navíc tam dělá kamarád. Psal mi že se průběžně uvolňují místa, třeba zítra bude jedno volné, to už ale bohužel nestihnu…

Iva Davidová
MILAN:

Ahojky,
měla bych zájem o práci, agentura nic nenašla a chtěla bych od července už být pryč z ČR.
Prosím, jestli jsou ještě místa volná nebo jestli víš nějaké info, kontaktuj mně ..budu ráda.Ivča Davidová.

Mirek

Čaute lidi 10 července odjíždím do Anglie a z bydlením to pořád nemám jisté tak jestli někdo plánujete jet do Londýna a scháníte spolubydlícího tak napište, nebo jestli víte o nějakém bydlení byl bych rád díky

Věra

Hledám někoho, kdo by se mnou vyrazil za prací do Anglie. Chtěla bych se tam naučit AJ (mám pouze základy) a získat nové pracovní i životní zkušenosti. A hlavně už potřebuju změnu, tak se ozvěte 🙂

Martina
Věra:

Ahoj, já bych ráda vyrazila do Anglie za prací a samotné se mi nechce a hlavně mohla bych až tak v říjnu 2012. Mám také jen základy z AJ a bohužel teď v září budu maturovat.

zdenek

Ahoj taky bych rad jel. můžes poslat bližší info?Díks

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: