Spolucestování Amerika

Aljaska srpen/zari 2013

Renca

Ahoj vsichni, hledam spolucestovatele na 4 tydny na Aljasku. Chtela bych jet koncem srpna cca kolem dvacateho, ale jsem flexibilni. Mam v planu utracet co nejmene, takze kempy, hostely – podle pocasi, popripade pujceni auta protoze s verejnou dopravou to zrejme nekde nebude snadny, ale neni to podminkou. Hledam nejaky pohodovy lidicky k sobe aby byla vetsi sranda….pokud mate zajem ozvete se diky R.

Zkušenosti čtenářů

Tomáš

Já jsem o trochu méně časově flexibilní, ale termín mi cca vyhovuje a navíc Aljaška mne docela dlouho láká.
Tak můžeme zkusit dát dohromady naše představy.

Tomáš

ahoj, a ty uz jsi nekde pobliz Aljasky? Ja jsem v Kanade a mozna bych se pridal, planoval jsem to sice az za rok, ale nevim co bude, takze cim driv, tim lip 🙂

Honza

Chlapi ozvete se.Pridal jsem se k expedici k Magic Bus pokud jste videli Into the wild vite o cem mluvim.Pokud ne kouknete na Youtube…Vyrazime 2.9.2013 cca 4 dneni trip.

Honza:

a na kolik to vyjde?

Lucas

Caute ludia keby mal niekto zaujem ist na Aljasku
dajte vediet nejaky fajny trip:)

Iveta

Ahoj, právě jsem se vrátila z Aljašky (1měsíc). Nabízím k využití knihu slevových kuponů (Northern Lights). Kuponů jsem využila jen pár. Na slevy se můžete podívat na http://www.alaskadiscountcoupons.com. Slevy jsou super, od jídla, kempy, výlety…Pořizovací cena byla 75 USD, nyní prodám za 300 Kč. Jen osobní odběr v Praze. Platnost do konce 2013. Ozvěte se na il******@***ny.cz

Aljaška je krásná, užijte si ji a nespěchejte! Pokud byste chtěli nějaké rady/info, pište.

Lukas
Iveta:

Ahoj Ivetko

Nevies poradit ci sa este oplati cestovat na Aljasku
v polovici septembra alebo je to uz neskoro po sezone
lebo pocul som ze pocasie neni uz take dobre
A nepoznas nejakych sprievodcov cz-sk

Dakujem

Kačka
Iveta:

Ahoj:),
ráda bych se taky někdy na Aljašku podívala, nevím kdy a jestli vůbec, ale snad mi to vyjde.
Mohla by jsi mi prosím napsat nějaké rady, jako jak si to naplánovat, jestli sama nebo přes nějakou agenturu a pak taky kolik to tak přibližně stojí a podobné info…
Byla bych ti moc vděčná.
Děkuji 🙂

Milan

ahoj rad bych odcestoval,kdykoliv a kamkoliv smerem k Aljasce.za praci i za zivotem. pokud by nekdo mel zajem o free trip tak dejte vedet na email :mi*******@****am.cz,nebo mobil:721559536.urcite se nejak domluvime.absolutne nezavazna cesta,bydlet kde se da,cestovat jak se da,rychle,levne,spolehlive. pokud se tu najde spriznena duse se stejnymi sny jako mam ja,tak budu rad za kazdy kontakt.ahoj Milan

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: