Ahoj dobrodruzi,
já (42) a dcera (17) máme v plánu Aljašku na červenec 2013 (5.-21.7., termín pevný). Přilétáme 5.7. do Anchorage, chceme si půjčit auto a procestovat co bude v našich silách a fin. možnostech, spaní ve stanu. Naše představy jsou co nejvíc vidět a prožít za minimum peněz :-). Náš plán je asi Anchorage-Denali-Fairbanks-Chena Hot Springs -Susitna River – Anchorage – Homer – Seward – Valdez – Anchorage. Ve dvou se to lépe táhne, ale líp by to šlo i ve 4 :-), tak kdo máte podobný plán, ozvěte se na můj email.
A kdo máte nějaký tip na levné půjčení auta, nebo kam se určitě podívat, dejte vědět také, jsme rádi za každou užitečnou radu.
Iveta
lo*****@****am.cz
Liba Ahoj holky,
jeste porad mate volne misto? Je mi 49 a rada bych se pridala. Na Aljasce jsem jeste nebyla, a rada bych ji take projela, sama se bojim. Jsem take vesela povaha, campovani me neni cizi a fotim vsechno, hlavne prirodu a zvirata. Tak pokud byste chtely, ozvete se. Pokud ne, preji senza dovcu.
Liba
projedte si to na google earth a vyjde vam to na stejno… nechapu takovehle lidi, co z toho cestovani mate…
no ty seš ale matěj.