Spolucestování Amerika

Aljaška červen/červenec 2012

Bára

Ahoj,
příští léto se chystám na Aljašku, na 3 týdny, v plánu je NP Denali, Wonder Lake, Fairbanks, Yukon – Dawson City, Chilkoot trail, NP St. Elias, NP Glacier Bay a další nádhery, včetně výletu na kanoi apod.
Je možné buď se přidat ke dvěma kamarádům, kteří již mají plán a budou pronajímat auto nebo jet ve dvou (rovněž pronájem auta) a v tom případě je možné ještě diskutovat nad itinerářem cesty.

Pokud máš zájem se přidat, prosím o kontakt na Tebe a já se ozvu 🙂

Zdraví Bára

Zkušenosti čtenářů

kr*******@****am.cz napiš, prosím, proberem to po mailu.

Martin

Ahoj,něco podobného bych chtěl podniknout, prosím také o kontakt přes mail: ma**************@****am.cz Díky

kk
Petra

Ahoj, prosim, na kolik vas vysla zpatecni letenka a kam jste presne leteli? Taky planuji na leto kanadu, letenky koukam cca 25tisic, tak mne zajima, jestli se da najit neco levnejsiho, Dik!

Bára
Petra:

Ahoj Petro,
letenka Praha-Frankfurt-Anchorage a zpět i nám vychází na těch 25 tis. Kč, levnější jsem zatím taky neobjevila.
Ať se Kanada vydaří!
Bára

Pavla

Ahoj Baro,
moc rada bych se na Aljasku podivala, tak se chci zeptat, zda Tvoje hledani splocestovatele/lky stale trva? kdyztak se ozvi na mail pa*********@***il.cz. dekuji!zdravi Pavla

Eva

Ahoj Báro,
pokud ještě hledáš spolucestovatele na Aljašku, ozvi se prosím na email : ev****@**st.cz Moc děkuju!

Denisa

Ahojky, jestli jeste nekoho shanite, prosim napis mi na mail De****@***il.cz I kdybyste uz nikoho neshaneli tak bych byla rada za jakekoliv info ktere by mi pomohlo v hledani brigady na Aljasce, nemam zatim zkusenost, chci jet poprve. Moc dekuji, Denisa

Adel

Jedna z cest která mě letos láka je na Aljašku. Pokud máš stále zájem tak mi napiš. ad************@*ol.cz

Jiri

Ahoj Báro,
tvuj itinerář a předtsva 3KT se velmi podobá mé představě o vycestování do aljašky. Mám zkušenosti s jižní amerikou – chile a argentyna v rozsahu 4tydnu a pak nějaké poznávací zájezdy po evropě. Na 2012 jsem přemýšlel o indonézii nebo aljašce. Podle toho co píšeš máte plán už dost propracovaný. Budu rád pokud se ozveš.
Jirka
ji****@****am.cz

Lucka 24

Ahoj lidi, jela bych na Aljašku na celej Červen, schánim partu nebo, i jednotlivce.Kdo by chtěl jet v tomhle termínu dejte vědět ať můžem začít plánovat 🙂
Pu***@****am.cz

Ivoš

ha,háá. Tolik lidí chce jet letos na Aljašku. Tak to už se nebojím, že tam nikoho nepotkám.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: