Spolucestování Amerika

Aljaska 2015

Irena

Ahoj, shanim parťáky na cestu na Aljašku, pravděpodobně 7/2015, minimálně 3 týdny. Ideálně zkušenějšího cestovatele 🙂

Zkušenosti čtenářů

Ahoj.
Já chci letět 8-9.2015 do Seattlu,pujčit auto,a Kanadou po pobřeží dojet na Aljašku.Nazpět N.P.Kanady(Jesper,Banff atd.)Cca 4 týdny.Ze Seattlu pak na týden Hawaii

Libor

Ahoj, jel jsem to podobně (z Calgary a zpět) a můžu říct, že 5,5 týdne bylo minimum, aby si to člověk užil. Z toho 2 týdny Aljaška a 10 dní Banff a Jasper. Nejvíc se nám líbilo v Yukon Territory. Ujeto 10700 km. Silnice vede dost daleko od pobřeží, je z ní k němu jen pár odboček.

Irena

Ahoj, dík za reakci :). Tady je můj mail: ir******@****am.cz, kdybys chtěl nezávazně pokecat o možnostech. I když pro mě je termín 8-9 spíš nereálný. I.

Ondra

Ahoj, jsme 4 a sháníme další 1-2 lidi na expedici Snake River Na Yukonu. Plánujeme se dostat do míst nedotčených člověkem a užít si opravdovou divočinu. Pojedeme po řece a budeme chodit na několikadenní tůry do hor. Je to na cca 3 týdny, tak kdybyste někdo měli zájem, budeme rádi! Ondra

Bára
Ondra:

Ahoj Ondro, mohl bys mi napsat nějaké podrobnosti, případně na sebe poslat mail? V jakém termínu se chystáte? Já na léto původně měla plán, ale zatím není jisté, jestli z toho něco bude. Trochu se nám rozpadá parta, tak bych se ráda poohlédla i po jiných možnostech a Aljaška zní moc dobře. Zkušenosti z hor i s vodou mám. Bára

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: