Zdravím,
jsme dvě (možná 3) holky, co by chtěly vyrazit někdy v září do Albánie (asi na 10-14 dni). Chtěly bychom nakouknout do hor, vykoupat se v moři, projít města a navštívit památky. Rády bychom se k někomu přidaly, neboť ani jedna nemáme s Balkánem zkušenosti. Tedy pište a pokud se dá dohromady nějaká skupina, mohlo by to být fajn. 🙂
Janina
Byla jsem tam loni s CK Poznání.Super zájezd s panem Kamilem Hanákem. Sama nebo ve skupince 4 děvčat bych se tam rozhodně nepouštěla,pokud pořádně neovládáte řeči.
Ahoj, v jaké fázi se tento výlet nyní nachází ? Prosím o e-mail. Dik. V.
Ahoj, byli jsme v Albánii na začátku prázdnin, dva týdny, jak jsi psala – hory (Prokletije), moře, města, památky.. a nemusíte se ničeho obávat. I když naše holky chodili sami po městech (ne jen centra, ale i okrajové čtvrti), nikdy ani náznak nebezpečí. Horší byly zmije na horách..
zdravím, na září se taky poohlížím po nějaké cestě – Balkán mě láká už dlouhou dobu, plánoval jsem černou horu (klidně upravím cíl) a vzít auto, je to ekonomický (když se naplní), svobodný a stihne se toho mnohem víc než se někde crcat na stopu či vlakem (to už jsem zkoušel do Rumunska 😀 tak jestli, slečny, spřádáte ještě plány a partu, rád se přidám..zde můj mail:
hl****@ce*****.cz
Ahoj, ja taky planovala na zari Albanii, ale nejak se to rozpadlo.. na kdy planujete cestu? Kdyztak nejake info pls na mail sevcikovamarketa at gmail.com, diky 🙂
Albánie,hmm… zajímavá destinace. Já to beru, auto není problém. V případě zájmu mi prosím napište vaší bližší představu o cestě na mail
to********@se****.cz
. Dík.
No my tam byli loni, takze znova do Albánie asi letos ne.
Možná ale dáme východní část Bosny a okolí, takže kdyby se Vám chtělo změnit plán, tak v autě nějaký místo je.
Rád se ale podělim o informace, tak v případě zájmu mně napište na
mr***********@se****.cz
V Albánii, Makedonii a Černé Hoře jsme byli loni s přítelem – naprosto úžasný zážitek. Krásné hory, jezera, žádný problém. Máme 9-místný mikrobus Ford Transit a pořádáme různé akce. V září už jsme bohužel plní, ale dalo by se jet poslední týden v září a první týden v říjnu. Zima tam nebude, v červnu bylo pořád 40st. Zájemci by se koukám našli, v případě zájmu se ozvěte co nejdřív. Jezdíme pod stan do volné přírody. Cenově je to velmi zajímavé. Kdo se ozve, tomu pošlu odkaz na fotky.
Budeme se těšit.
Jarka
Tip měsíce: Mexiko
Olinalá: poklad na konci světa
Playa del Carmen
Kolonizační města a zběsilá pravidla mexického silničního provozu
Knižní tipy
Unikátní kultura a náboženství namibijských Himbů a Hererů
Olinalá: poklad na konci světa
Nové články
ROZHOVOR: Víťa Dostál o Panamericaně, aneb z Aljašky do Ohňové země na kole
Předvánoční pohodu přinášejí do kin Agenti štěstí
ROZHOVOR: S odvahou za dobrodružstvím
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru