Ahoj, 3.9. vyrazim na tri tydny do Albanie. Kdyby se chtel nekdo (i treba jen na kratsi dobu) pridat, je moznost. Presny itinerar nemam, chci cast casu stravit po pamatkach, cast po horach, doprava mistnimi prostredky. Cilem je hlavne poznat mistni lidi, kulturu, prirodu.
Ahoj,
jedu s kámoškou také, ale až třetí či čtvrtý týden v září. Zatím řešíme cestu, jak tam pojedeš ty? Cíl také poznávání společnosti. Prosím, kdyžtak napiš na
on********@se****.cz
. Díky za odpověď.Ondra
Ahoj, já jsem zvolil letadlo, z Ruzyně, přestup v Budapešti, na Rinas, vše Malév. Rozdíl proti pozemní dopravě (tam a zpět) je poměrně malý, ale rozdíl v rychlosti značný. Cca od 14. do 22. mám aktuálně naplánované hory. Ale nemám přesnější plány, budu se pohybovat podle nálady 🙂
Vím jen, že 24. se vracím. A už teď se mi sem nechce 🙁
Ahoj
odpadl mi spolucestovatel, takže se poohlížím po jiném výletu,respektive po jiném spolucestovateli:o)) Albánie taky byla mým cílem a tvůj časový plán mi vyhovuje, tak mi napiš na mail prosím, jestli je to ještě aktuální
díky moc Alex 20
a.***@se****.cz
dík
Ahoj,
plánujem Albánii od 9. – 25. září, hory, moře, památky, ale pojedem autem (buď 2 auta, nebo si půjčíme dodávku), zatím je nás 5 jistých cestovatelů (věk 27-30),takže hledáme ještě 2-3. Budem rádi, když se někdo ozve:-)
mi*****@se****.cz
Ahoj, hledam max. tri osoby na cca tritydenni trek po Albanii. Cast pamatky, vetsi cast hory. Uvitam zkusenosti s VHT (sam mam jen male). Auto nemam, pocital jsem s leteckou dopravou, ale zmena je zivot 🙂 Jsem z Prahy.
Tip měsíce: Etiopie
Mezi vlky a vrcholy: výprava do jedinečné přírody Bale Mountains
Cesta časem: Kmeny a tradice Údolí řeky Omo
Prořezané rty, skarifikace i deformování lebek. Význam tělesných modifikací u etiopských Mursiů
Knižní tipy
SOUTĚŽ: Co je nového v JOTA, aneb cestování s knihou. UKONČENO
Časopis Travel Life píší cestovatelé pro cestovatele, tak CESTUJ!
Nové články
Eva Schrollová: Sama 3000 km po Te Araroa a ještě dál
Co jíst pro celodenní energii? Potraviny, které vás udrží plné síly i na dlouhé túře
Berlín si připomene 35 let od pádu Zdi
Vybavení na cesty
Darn Tough BEAR TOWN MICRO CREW
Turistická ponožka s neotřelým designem a doživotní zárukou, na každou štreku.
NEJLEPŠÍ TREKOVÉ BOTY A POHORY
Výběr testerů Světa outdooru