Spolucestování Evropa

Albánie zari 2011

Zdenek

Ahoj, 3.9. vyrazim na tri tydny do Albanie. Kdyby se chtel nekdo (i treba jen na kratsi dobu) pridat, je moznost. Presny itinerar nemam, chci cast casu stravit po pamatkach, cast po horach, doprava mistnimi prostredky. Cilem je hlavne poznat mistni lidi, kulturu, prirodu.

Zkušenosti čtenářů

Ondra

Ahoj,

jedu s kámoškou také, ale až třetí či čtvrtý týden v září. Zatím řešíme cestu, jak tam pojedeš ty? Cíl také poznávání společnosti. Prosím, kdyžtak napiš na

on********@se****.cz

. Díky za odpověď.Ondra

Zdenek

Ahoj, já jsem zvolil letadlo, z Ruzyně, přestup v Budapešti, na Rinas, vše Malév. Rozdíl proti pozemní dopravě (tam a zpět) je poměrně malý, ale rozdíl v rychlosti značný. Cca od 14. do 22. mám aktuálně naplánované hory. Ale nemám přesnější plány, budu se pohybovat podle nálady 🙂
Vím jen, že 24. se vracím. A už teď se mi sem nechce 🙁

alex

Ahoj
odpadl mi spolucestovatel, takže se poohlížím po jiném výletu,respektive po jiném spolucestovateli:o)) Albánie taky byla mým cílem a tvůj časový plán mi vyhovuje, tak mi napiš na mail prosím, jestli je to ještě aktuální
díky moc Alex 20

alex
Míša
alex:

Ahoj,
plánujem Albánii od 9. – 25. září, hory, moře, památky, ale pojedem autem (buď 2 auta, nebo si půjčíme dodávku), zatím je nás 5 jistých cestovatelů (věk 27-30),takže hledáme ještě 2-3. Budem rádi, když se někdo ozve:-)

mi*****@se****.cz

Zdenek

Ahoj, hledam max. tri osoby na cca tritydenni trek po Albanii. Cast pamatky, vetsi cast hory. Uvitam zkusenosti s VHT (sam mam jen male). Auto nemam, pocital jsem s leteckou dopravou, ale zmena je zivot 🙂 Jsem z Prahy.

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: