Ten poplatek je nevratny, coz je na prd. Ale jinak já souhlasím s holkama, slečna Leona se očividně zamilovala do ženatého Mohameda a teď neví co má dělat:D. Proste klasicka telenovela, je to trapas.
Paní Petra je příjemná a hlavně ve všem vyhoví, furt jsem se na neco ptala jak pako a ona mi ochotne vse vysvětlila. Pak ještě jednou pomaleji a kdyz jsem se zeptala za týden potřetí, tak jí nedělalo problém mi to říct znova:D. Z letiště mě vyzvedli, hnedka mě odvezli na hotel (zdarma, ne za 50€ jak tu někdo psal), seznámila jsem se s šéfem hotelu, odpočinula jsem si, dali mi najíst napít, všechno co jsem chtěla a další den jsem pracovala(přijela jsem večer).
Jediná nevyhoda je to vedro, nemůžete se jen tak producírovat v plavkách před hosty, takze tak. Jo a zaplaceno jsem dostala přesně tak, jak mi slibili. Ale já byla tanecni animator, takze ja jsem mela vic nez ostatni. (vecerni show pro hosty a latinsko americke tance).
To vedro bylo teda na padnuti, ale zkusenost výborná a konečně umím anglicky, páč když jsem dojela, tak jsem neuměla snad ani kvíknout:D:D. Chce to nebát se improvizovat a mluvit a mluvit a mluvit.