Spolucestování Amerika

1-2/2013, Mexiko, Guatemala, Belize ?

Renáta

Manž. pár hledá do týmu nejlepe pár, ale není podmínkou, na cca max.2-3 týdení cestu po Mexiku, pravděpodobně i Guat. a Belize. Něco památek, příroda, města moc nemusíme, ale nemáme s nimi problém, konec na Karibské straně – potápění, šnorchlování, vše dle dohody. Přesun MHD, ale nemáme problémy i s autem. še dle dohody. Něco o nás na www.cestovani.nafoceno.cz (+ jeden muž je rozjednaný)

Zkušenosti čtenářů

Igor Zedník

Ahoj!
Omlouvám za tykání, ale jde mi to tak líp.
Letím s manželkou v půlce ledna do Mexika na měsíční cestu a máme v plánu v podstatě podobný program, tj. včetně Guatemaly a Belize. Máme od včerejška koupený letenky 16.1.tam PRG-MAD-MEX a 14.2.zpět CUN-MEX-MAD-PRG. Uvítali bychom společnost, třeba i jen na část cesty. Jsme z Prahy, mě je 52 a manželce 50, snad bezproblémoví, vše vždy záleží na vzájemné dohodě. Už máme taky pár cestovatelských zkušeností za sebou, převážně z JV Asie, jen nejsme jazykově vybaveni. Četl jsem si část tvých stránek, chválím je, řekl bych, že jsme naladěni na podobnou notu. Jestli i po přečtení mé odpovědi bude trvat Tvůj zájem, ozvi se prosím.
S přáním krásného podzimu
Igor 🙂

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: