Ahoj. Všimli jsme si, že máš zapnutý AdBlock. Prosím, pozastav si pro HedvabnaStezka.cz blokování reklamy. Díky tomu můžeme zajistit více zajímavých článků o zemích světa, cestopisy, reportáže. Navíc se snažíme zobrazovat jen reklamy s cestovatelskou tématikou, podporujeme touto cestou i mnohé charitativní projekty a neziskovky. Snad tě nebudou moc rušit. Děkujeme! Redakce HedvabnaStezka.cz
Ahoj, v lednu / unoru bych chtel na par dni vyrazit za teplem, trosku se ohrat, poznat zase kus sveta a odpocinout si od denni rutiny. Nema nekdo stejny plan? Martin
Ahoj, rada bych vyrazila do egypta, vzhledem k typu zeme asi ne po sve ose ale pridala bych se k nejakemu poznavacimu zajezdu /cca 10 dni Nil, pyramidy, taky trosku more potapeni a plaze.chtela jsem jet jiz na vanoce ale pekny zajezd bych bohuzel v dobe kdy jsem musela byt v pze takze snad leden.
unor, brezen me pak laka thajsko ale ty bych videla po vlastni ose alespon 2/3 tydny letet do bangkoku a pak pronajmouit auto / motorku hm z toho nemam az tak dobry pocit a pojet vnitrozemi a pak nekam na ostrov uzit si vody. Veronika
Ahoj, rada bych vyrazila do egypta, vzhledem k typu zeme asi ne po sve ose ale pridala bych se k nejakemu poznavacimu zajezdu /cca 10 dni Nil, pyramidy, taky trosku more potapeni a plaze.chtela jsem jet jiz na vanoce ale pekny zajezd bych bohuzel v dobe kdy jsem musela byt v pze takze snad leden.
unor, brezen me pak laka thajsko ale ty bych videla po vlastni ose alespon 2/3 tydny letet do bangkoku a pak pronajmouit auto / motorku hm z toho nemam az tak dobry pocit a pojet vnitrozemi a pak nekam na ostrov uzit si vody. Veronika