Spolucestování Evropa

vlakem do Švédska červen 2012

simrishamn

Ahoj,hledám případného spolucestovatele,nadšence pro cestování vlakem na menší výpravu do Švédska na 22 dní v červnu 2012.Praha-Kodaň zpáteční jízdenka SparNight lůžko cca 3100,-,ve Švédsku kombinace zlevněných jízdenek koupených v předstihu 2měsíců cca 4500,-.Ve Švédsku návštěva oblastí Kinnekulle,Abisko,Hoga Kusten,Stockholm a okolí,nazpátek zastávka v Kodani.Spaní hlavně formou BB či v chatkách STF(ve dvou výrazně levnější)cca 250-300,-SEK na osobu a noc.Pohodová výprava zaměřená na poklidný poznávání přírodních a kulturních zajímavostí,místní dopravy,kuchyně,zvyklostí,semtam taky pěší tůry,výlet šlapací drezínou,lodí,třeba i na kole.Jsem 40letej pohodovej nezávislej cestovatel,při cestování preferuju vlaky,spaní u místních lidí,levnější stravování dle místních zvyklostí,nespěchání,pohodové vnímání atmosféry putování,prostě tak trochu filozofie střední cesty.Dříve od r.1990 do r.2009 jsem hodně cestoval po Asii a po Balkáně,nyní mne to táhne moc na sever,kde jsem zatím byl jen málo.Tož se přidej poutníku.Více osobně.Jirka

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: