Někdo do Vietnamu v polovině listopadu? Cestováni, parky, památky, koupání, města
ahoj Honza,
ak je to este aktualne, napis mailovy kontakt. alerbo sa mi ozvi na noelle (@) zoznam. sk
Ahoj,
letim v terminu 17.11. – 8.12.2015 do JV Asie. Mam let do Bangkoku, ale jelikoz mam Thajsko uz celkem procestovane, planuju zustat jen par dni (Narodni parky a Ajutthaja) a pak presunout se do Indonesie (Bali,Java) nebo Vietnamu.
Dalsi informace emailem: hokej.uk(at)centrum.cz
Pokud ti vyhovuje (treba i castecne) termin nebo nektera z casti cesty, tak se muzem vydat spolu. Idealne ve veku mezi 21 – 35 let.
Diky Karlos
Ahoj, já se budu po jižním Vietnamu pohybovat od 23.11 do 3.12. Rád se k někomu přidám, třeba jen na pár dní. Kontakt ka*********@***ro.cz
Ahoj, já se budu po jižním Vietnamu pohybovat od 23.11 do 3.12. Rád se k někomu přidám, třeba jen na pár dní. Kontakt ka*********@***ro.cz
Ahoj Kamile, Karle, Honzo, Moniko a všichni. Také se chystám….povětšinou sama. Doletím do Bangkoku 17. 11. pak něco v Thajsku (Chiang Mai, Rai…), přechod do Kambodži cca 27. 11. a na začátku prosince bych chtěla být ve Vietnamu – jižní. Odlet mám ze Saigonu 12. 12. Tak jsem k domluvě na svém cestovatelském mailu: lu************@***il.com
Ahoj. L.
Ahoj Lucie, psal sem ti na mail. Diky K
Ahoj Honzo,
o Vietnamu také uvažuji, už máš nějaký plán? Možná bych se přidala, ale můžu až v prosinci, pokud to není problém?
Kdyžtak jsem na mailu: mo*******@***il.com