Thajsko, Barma, Kambodža, Laos a Vietnam

VIETNAM prosinec 2012 / leden 2013

Petr

Ahoj, rád bych se v období prosinec 2012 / leden 2013 podíval na 3 týdny do Vietnamu, tak hledám pohodovou slečnu, která by se připojila. Pište prosím na e-mail. jp******@*****um.cz . Fotografie z cest, jestli se chcete podívat http://box.lebeda.ws/~jpz/.

Zkušenosti čtenářů

Karel

A chlap by ti nestačil? (slečnu seženeš na místě za pár stovek)
Já do Vietnamu dorazim v druhé polovině prosince a také shánim spolucestovatele.
Tak se můžem nějak domluvit. Budu začínat v Ho či minově městě.

petr
Karel:

Karle ahoj,
souhlasím s tvou odpvědí viz. výše 🙂 a dále:
budu ve druhé polovině prosince 2012 na 90% začínat v Ho či min a budu cca 4 týdny. Můžeme si zavolat ?
602 291511. Petr

Karel
petr:

To zní velice zajímavě!
Já totiž přiletim 7. prosince do Bangkoku, tak týden chci strávit v Kambodži a do toho Saitgonu bych tedy dorazil přesně ve stejné době jako ty.

Mám v plánu si tam půjčit na několik dní motorku a projet si deltu Mekongu a venkov jižně od Satgonu vůbec.

Ty?

petr
Karel:

něco málo jsem už na motorkách projel a to jak v Asii tak i po Evropě, tak by to asi nebyl problém.P

…..jdu od PC, budu až zítra, tel máš. P.

Jitka a Mirek
petr:

Ahoj kluci,19.11 letime do Thajska.Tam budem asi tyden u dcery a pak jedeme na motorce smer Kambodza,Ankor do delty Mekongu.Tady zustanem tak do 5.12 a jedem dal na ostrov PHU QUOK coz uz je Vietnam.Chceme jet pak zpatky po pobrezi nahoru na sever tech 30 dni co budem mit viza a pak to supnout pres Laos zpet do Thajska.Vracime se 23.l ledna z Bangkoku.Bylo by fajn se nekde potkat aspon na kousek cesty.Jedeme podruhe,v Thajsku jsme najeli 3000km na motorce predloni.

petr
Jitka a Mirek:

Ahoj oba,
Karel se mi ještě neozval, tzn. nejsme zatím na ničem domluveni. čekám ale od něj telegram:-) , každým dnem a dám zprávu.

petr

Karel
petr:

Já se ozvývám. 🙂
U mně je to pořád stejný – 7. prosince přiletim do Bangkoku, tak týden budu v Kambodži a do Saitgonu dorazim tak kolem 17. prosince. Pak bych dal deltu motorkou a vánoce bych chtěl strávit v turistickém ghettu, nejlépe opět v tom Saitgonu – loni se mně to velmi osvedčilo. 🙂

petr
Karel:

Karle můžeš mi dát na vědomí tvůj e-mail nebo mobil ?
Petr

Karel
petr:

mr***********@****am.cz
732 406 653

Karel
Jitka a Mirek:

Máte v plánu si půjčovat tu motorku vždycky na místě a nebo jí budete mít na celou cestu? (vypadá to totiž jako, že si jí chcete půjčit v bangkoku a jet to celý na motorce – což určitě stojí za úvahu)

Jitka a Mirek
Karel:

Motorku budem mit pujcenou od dcery na celou dobu.Budem vyjizdet z Kantharalaku/Si Saket/ kolem 27.11 pres prechod Aranyaprathet a posupem dolu na jih.

bara

ahoj mam taky v planu jet v prosinci do hanoje.jedu poprve.

Hána
bara:

Ahoj, kdy budeš v Hanoji? hledáme nutně spolucestovatele!

Vláda
bara:

Letím 26.1.013.Do Hanoje budu tam do 18.2.013.Budu bydlet na adrese MINH KHAI 195.Hanoj.Také poprvé.

cestovatel

Ahoj vsem:)

V polovici Decembra (Prosinec) letim do Hanoia a odtial cez Kambodzu do Bangkoku. Ktokolvek ma zaujem, moze sa pridat na cast, alebo hoci aj celu cestu. Staci sa ozvat na mail.

Háňa
cestovatel:

Ahoj, 18. prosince také letíme s přítelem do Hanoje, dále jedem na jih, přes Kambodžu do Bankoku, odkud odlétáme 30. ledna. Byly bychom rádi, kdybychom se mohli s někým na cestách potkat. Jakej máš přesně itinerář?

Hána
cestovatel:

cau, tak kdy budeš v Hanoji? My jsme bohužel během cesty do Vietnamu přišli o papírového průvodce a hledáme nutně spolucestovatele po Vietnamu. Kdokoli se nyní pohybujete kolem Hanoje, prosím ozvěte se!!!

David
Hána:

koupis kopii v anglictine kdekoliv za par korun

wisky-d

Ahoj tak vás tady sleduji co píšete a zarazilo mě na motorce do Vienamu, nechci se přít ale přes hranice vás na motorce nepustí.

Tomáš, Vietnamisa.cz

ale pustí

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: