Ahoj, rád bych se v období prosinec 2012 / leden 2013 podíval na 3 týdny do Vietnamu, tak hledám pohodovou slečnu, která by se připojila. Pište prosím na e-mail. jp******@*****um.cz . Fotografie z cest, jestli se chcete podívat http://box.lebeda.ws/~jpz/.
ahoj mam taky v planu jet v prosinci do hanoje.jedu poprve.
Ahoj, kdy budeš v Hanoji? hledáme nutně spolucestovatele!
Letím 26.1.013.Do Hanoje budu tam do 18.2.013.Budu bydlet na adrese MINH KHAI 195.Hanoj.Také poprvé.
Ahoj vsem:)
V polovici Decembra (Prosinec) letim do Hanoia a odtial cez Kambodzu do Bangkoku. Ktokolvek ma zaujem, moze sa pridat na cast, alebo hoci aj celu cestu. Staci sa ozvat na mail.
Ahoj, 18. prosince také letíme s přítelem do Hanoje, dále jedem na jih, přes Kambodžu do Bankoku, odkud odlétáme 30. ledna. Byly bychom rádi, kdybychom se mohli s někým na cestách potkat. Jakej máš přesně itinerář?
cau, tak kdy budeš v Hanoji? My jsme bohužel během cesty do Vietnamu přišli o papírového průvodce a hledáme nutně spolucestovatele po Vietnamu. Kdokoli se nyní pohybujete kolem Hanoje, prosím ozvěte se!!!
koupis kopii v anglictine kdekoliv za par korun
Ahoj tak vás tady sleduji co píšete a zarazilo mě na motorce do Vienamu, nechci se přít ale přes hranice vás na motorce nepustí.
ale pustí
A chlap by ti nestačil? (slečnu seženeš na místě za pár stovek)
Já do Vietnamu dorazim v druhé polovině prosince a také shánim spolucestovatele.
Tak se můžem nějak domluvit. Budu začínat v Ho či minově městě.
Karle ahoj,
souhlasím s tvou odpvědí viz. výše 🙂 a dále:
budu ve druhé polovině prosince 2012 na 90% začínat v Ho či min a budu cca 4 týdny. Můžeme si zavolat ?
602 291511. Petr
To zní velice zajímavě!
Já totiž přiletim 7. prosince do Bangkoku, tak týden chci strávit v Kambodži a do toho Saitgonu bych tedy dorazil přesně ve stejné době jako ty.
Mám v plánu si tam půjčit na několik dní motorku a projet si deltu Mekongu a venkov jižně od Satgonu vůbec.
Ty?
něco málo jsem už na motorkách projel a to jak v Asii tak i po Evropě, tak by to asi nebyl problém.P
…..jdu od PC, budu až zítra, tel máš. P.
Ahoj kluci,19.11 letime do Thajska.Tam budem asi tyden u dcery a pak jedeme na motorce smer Kambodza,Ankor do delty Mekongu.Tady zustanem tak do 5.12 a jedem dal na ostrov PHU QUOK coz uz je Vietnam.Chceme jet pak zpatky po pobrezi nahoru na sever tech 30 dni co budem mit viza a pak to supnout pres Laos zpet do Thajska.Vracime se 23.l ledna z Bangkoku.Bylo by fajn se nekde potkat aspon na kousek cesty.Jedeme podruhe,v Thajsku jsme najeli 3000km na motorce predloni.
Ahoj oba,
Karel se mi ještě neozval, tzn. nejsme zatím na ničem domluveni. čekám ale od něj telegram:-) , každým dnem a dám zprávu.
petr
Já se ozvývám. 🙂
U mně je to pořád stejný – 7. prosince přiletim do Bangkoku, tak týden budu v Kambodži a do Saitgonu dorazim tak kolem 17. prosince. Pak bych dal deltu motorkou a vánoce bych chtěl strávit v turistickém ghettu, nejlépe opět v tom Saitgonu – loni se mně to velmi osvedčilo. 🙂
Karle můžeš mi dát na vědomí tvůj e-mail nebo mobil ?
Petr
mr***********@****am.cz
732 406 653
Máte v plánu si půjčovat tu motorku vždycky na místě a nebo jí budete mít na celou cestu? (vypadá to totiž jako, že si jí chcete půjčit v bangkoku a jet to celý na motorce – což určitě stojí za úvahu)
Motorku budem mit pujcenou od dcery na celou dobu.Budem vyjizdet z Kantharalaku/Si Saket/ kolem 27.11 pres prechod Aranyaprathet a posupem dolu na jih.