Spolucestování Asie/ Australie

Vietnam, Malajsie, Indonesie, Mexiko nebo Kuba – zari 2014

Petra 33

Ahoj, hledam partacku na 2-3 tydenni low cost dovolenou bez CK do Vietnamu, Malajsie, Indonesie, Mexika nebo na Kubu v zari 2014. Destinace na domluve. Nejlepe VS nekuracka s ang. Jsem z Prahy.

Zkušenosti čtenářů

Eliška

Ahoj Péťo, mám podobný plán, jen nemám parťáka/parťačku. Máš to už nějak vymyšlený? Itinerář, rozpočet atd? Budu ráda když se ozveš a dozvim se víc. Eli

lenka
Eliška:

ahoj holky, já se taky hlásím 🙂
Lenka

Petra
Eliška:

Ahoj holky, cela cesta zalezi na domluve. Rozpocer vidim tak na 30 tis vcetne letenky. V pripade zajmu mi napiste na pm**@****am.cz

Petra
Eliška:

Ahoj holky, cela cesta zalezi na domluve. Rozpocer vidim tak na 30 tis vcetne letenky. V pripade zajmu mi napiste na pm**@****am.cz

Petra
Eliška:

Jana
Petra:

Ahoj, taky bych se přidala:). Nejradši bych asi na Kubu nebo do Malajsie, ale i ostatní destinace bych brala a září je pro mě ideální. Budu ráda za podrobnější info do mailu. Jana

Kristýna

Ahoj,taky bych prosila o bližší info 🙂 diky

Eva

Ahoj holky,
já bych ráda září/říjen Malajsie/Indonésie.
Nejsem VS a občas si také zapálím 🙂 Ale jinak jsem dobrodruh a low cost s rozpočtem 30 tis. je myslím naprostý ideál. Loni jsem takto byl na SriLance a byla to zatím moje nej dovča.
Eva

Karel

Ahoj, jedeme 3 (2 kluci a 1 holka) do Malajsie v termínu 10.9.-25.9. nechcete se někdo přidat? Karel napište na ch********@*****um.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: