Spolucestování Asie/ Australie

Vietnam listopad 2014

Irca

Zdravim, cestujeme prvni dva listopadove tydny do Vietnamu a radi bychom si na nas trip vzali pruvodce..proto hledame partaky abychom byli mensi skupinka.Prilet a odlet Saigon..mame uz i fajn plan..rada zaslu kdyby mel nekdo zajem a samozrejme muzeme i pozmenit

Zkušenosti čtenářů

Cesvie

Dva týdny? To si děláte legraci?
Zůstaňte raději doma a nedělejte zbytečně špinavou ekologickou stopu.
Vietnam, stejně jako jiné zajímavé země si žádají minimálně 3+ měsíce a ne tohle frrr rychlo-cestování při kterém nemáte šanci zemi poznat a jen ji ničíte komerčním rychlo-turismem.

Ojee to se zase nekdo projevil..musim pracovat..penize mi nepadaji z nebe na to abych mohla cestovat..tudiz kazdy normalni clovek pochopi ze ne kazdy muze vycestovat na 3mesice…a svete div se…i presto bych rada videla aspon cast teto zeme..a ze ja neco nicim?jste vubec normalni?vubec me neznate..ja jsem rozhodne posledni clovek ktery by neco nicil…presne kvuli takovym lidem jako vy uz dele neziji v cr…neskutecny toto

Cesvie

Do Čech lítám pouze na letní dovolenou už protože je mnohem levnější většinu roku žít a cestovat v JV Asii, než chladnout a otročit v drahé Evropě a pak nemít na levné cestování po světě 🙂
Na některých krásných místech Asie se mi nedaří utratit víc než 200 Kč za den i se slušným ubytováním 🙂

Cesvie:

To je fajn:)Ja jsem v Evrope celkem spokojena..a v zime mam rada hory..tudiz nemam pocit ze bych tu chladla a uz vubec ne ze bych otrocila?Jsem flexibilni..mam rada jak hory tak more..zimu..teplo..od vseho neco.. tak nejak nechapu proc rypete nebo k cemu to ma vest. Doufam ze se Vam v Asii dari dobre a ze se Vam tam libi..

Cesvie:

a kdyz uz jsme tak u toho otroceni tak by me zajimalo kde vydelas tech 200kc za den v Asii a kde si vydelal na to aby si mohl do Asie odletet a zustat tam…u jaky firmy si pracoval nebo kde v jakem state si podnikal..kdyby mel kazdy nazor jak ty..tak by neexistoval zadny pocitac a zadny letadlo co by te tam dopravilo atd atd..miluju takovy ty co si vydelali v Evrope a ted delaji machry nekde v Asii protoze tam to nic nestoji..a me tady budes poucovat…kdyby si se narodil v Asii zrejme by si nepsal to co pises

David Valasek

Ahoj, premyslim co v Listopadu, mam 3 tydny dovolene. Muzes mne prosim poslat blizsi informac na e-mail Dekuji 🙂

Ahoj Davide, email jsem posilala v patek rano..dorazilo?

Petra

Ahoj, já bych mohla jet v listopadu max na dva týdny. Jaký máte cca program? Děkuji

Irca
Petra:

Ahoj Peti..email odeslan..mrkni

Jana
Irca:

Ahoj, prosím můžeš mne zaslat bližší info, co máte v plánu? Časově bych to viděla cca 5.11.-24.11. Díky moc.

martin

Ahoj, také letím do Saigonu, ale přílet mám až 10.11 a odlet 23.11, jede někdo v tento čas?

Oťas
martin:

Ahoj, rád bych v listopadu někam vyrazil,nejlépe do Asie. Vietnam byla jedna z možností a tvůj termín by mi vyhovoval. Pošli mi, prosím, na mail krátce tvé plány a představy.
Díky O.

Oťas
martin:

otas99ZAVINACseznam.cz

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: