Ahoj,
od 1.11. do 25.11 letím s přítelem Vietnam ze severu na jih. Mělo nás jet víc, ale nakonec jsme zůstali sami, tak kdybyste měl někdo byť trochu podobný plány, ozvěte se. Ve více lidech je více legrace 🙂
Ahoj, mě se začíná ta moje parta taky bortit letenku mám od 7. – 25.11. já mám v plánu jižni Vietnam, co vy?
Ahoj, my letíme od 1.11 do 24.11 a jedeme z Hanoie do Saigonu. Tak by bylo fajn se potkat někde na jihu, kde bude naše cesta končit 🙂
JJ určitě:-) já chci procestovat hlavně jih, a kde navrhujete se potkat?
Ahojky, super, tak hned jak dorazíme na jih, ozveme se asi touto cestou? Kde na jihu chceš začít? Jak budeme na Mui Ne, ozveme se. Co ty na to? A odkud letíš zpět do ČR? My ze Saigonu 23.11 do Hanoie a 24.11 zpět do Prahy.
Ahoj supr:-) touto cestou si dáme vědět. to bude asi nejvíc sichr. Já letím Saigon přílet 6.11. – 26.11. odlet
Tak se těšííím!
Ahoj
my odlétáme 10.10. do Ho chi minhova městě a plánujeme Mekong a pak po pobřený k Mai Son, kdybyste se někdo přidal i během cesty budeme rádi:-)
Ahoj my letíme 1.11. na 14 dní přez moskvu do Saigon – Hoi An, Nha Trang a spět Saigon a přez Moskvu na Slovensko. Už se těšíme
tak se někde setkáme:-)
No si piš, že setkáme 🙂 Už se těším! 🙂
Ahoj, mrkni jestli ti došel mejl 😉 K.