Spolucestování Asie/ Australie

Vietnam, Ho Či Minovo město únor-březen 2015

Karolina

Ahoj,
nenachází se/případně nechystá se někdo do Ho Či Minova města v průběhu následujících týdnů? Jsem tady od začátku února do konce března a hledám někoho kdo bude mít cestu kolem a chtěl by jet třeba na výlet, prozkoumat město, nebo jen tak na kafe nebo pivo?
Kdyžtak dejte vědět, budu ráda! 🙂

Zkušenosti čtenářů

Jana

Ahoj Karolíno,

do Vietnamu odlítám 23.2. (Hanoj) a vracím se 13.3. (Ho Či Minovo město). Předběžně si plánuju, že bych na jihu mohla být okolo 8.3., takže pokud by se ti to hodilo, určitě ráda podniknu nějaký výlet nebo jen pivko.

Ahoj, Jana ([email protected])

Paja

Jsem tri mesice v Mui ne, kdyby někdo chtel par dní přespat, odpočinout si od Saigonu par dni na plazi, mame pronajatý dum a postel navic. Samozřejmě Mui ne jako destinaci nikomu nedoporučuji. Je to skoda dnů, kdyz jich mate volných málo. Na kitesurf nejlepsi, vítr zůstal, zbytek zničil lidskej chtíč.
Posledni dva týdny v březnu a první dubnu bych chtel projet kus Vietnamu na motorce, kdyby se měl chut někdo přidat.

Maruska
Paja:

Heey ja bych se klido stavila a mozna se I pridala na vylet na motorku 🙂 muzem se nejak spojit via email? Muj je [email protected] 🙂

Karolina

Ahoj Pájo,
Spolu s kámoškou jsem si zabookovala bus do Mui Ne od 20.2. do 24.2.! Můžeme se sejít až tam budeme! Třeba bys nám mohl doporučit i nějaký výlet 🙂 Koukala jsem že tam jsou nějaký písečný duny, pak nějaká hora, Takou Mountain, Phan Thiet..?
Ještě bych se ráda zeptala kde je lepší sehnat si ubytování? Mui Ne nebo Phan Thiet? Původně jsme měly naplánovaný Phan Thiet ale bus zastaví v Mui Ne, tak možná zůstaneme tam…

Kdyžtak můj mail je [email protected]
Karolina

Děkuji za radu 🙂
Hezký večer, Karolina

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: