Ahoj
Mezi 12.4. a 30.4 bych ráda jela na 2-3 týdny do Vietnamu, zajímala by mě trasa zhruba od severu na jih nebo obráceně s náplní : památky, NP, města i obce.
Hledám spolucestující pro cestu nízkonákladově . Cestovatelské zkušenosti a znalost cizích jazyků mám.
Jana
Ahoj,
mam v planu Vietnam se stejnem na case na stejnou dobu.Je mi jendo jak nakladove, ale rada si to dam s batohem na zadech a hosteli. Zkusenost mam, ziji v zahranici, takze jazykove jsem na tom super. Je mi 27 jsem uplne easy. Jano, Jakube, Ivosi prosim ozvete se na ro*******@*****il.com at nemusim cestovat sama.:-)
Zdravim
Romana
Ahoj,taky v dubnu razim do vietnamu,trasa Saigon-Nha Trang-Dalat a zpet,mam na to 16 dni 🙂 cestovani vlakem+motorka.Ale muzu nejdrive 6-7 dubna.Treba do te doby docestujes z Hanoje do Saigonu a pk bych se mohl pridat 🙂
Ahojte 🙂
Kdyby se Vám to někomu protáhlo přelom duben květen, dejte vědět. Ještě nejsem uplně rozhodnutá, zda přímo Vietnam, ale je to jedna z variant 🙂 Ráda bych se s někým napojila alespoň na část trasy.
Ahoj Jano,
taky bych rád jel, několik podobných cest už mám za sebou. Byl bych spíš pro ty tři týdny. Jestli by se Ti ještě někdo hodil, dej mi vědět…
Ivoš
Ahoj,
také bych vyrazil v dubnu. Jelikož jsem v tomto typu cestování nováček, rád bych jel s někým zkušenějším. Budu rád, když se ozvete. ( ja***********@****am.cz )
Kuba