Ahoj všem, rada bych odjela někam za teplem (nejspíše Asie) v termínu 20.12.2012 – 2.1.2013 a hledám partačku/partáka. Je mi 32,VŠ, Praha. Destinace a budget na domluvě. Kdo bude mít zájem at napíše na email.
Ahoj, je mi 36, VŠ a taky bych jela někam za teplem na Vánoce. Máte už nějakou představu?
Ahoj, taky bych ráda v prosinci za teplem. Už jsou nějaké bližší plány? Lenka
Ahoj jestli to není jen dámská záležitost, tak bych taky rád vyrazil za teplem. Momentálně jsem zblázněnej do afriky, ale hlavně bych vyrazil do tepla. Pavel (37)
Posílám na sebe mail. le******@***il.com. Určitě to není podmínka jen dámská jízda. Holky, už jste něco vymyslely?
Ahoj,
ten termin by mi perfektne vyhovoval
ja jsem take neco planovala, mam uz dokonce letenku od 20/12,ale asi ji budu rusit a hledam neco jineho. Napis mi na email svoji predstavu atd. a jestli je to jeste aktualni.Helena
ahoj, 17 prosince odletame do omanu, je jeste moznost se pridat. m(32).
Teplo by bylo fajn, ale já mám radši zimu, ráda si zalyžuju a letos budu mít. ubytování v Jeseníkách tak se těším.
Ahoj,
nechcete jet do Kostariky? Budu tam v terminu od pulky prosince do pulky ledna a rada se s nekym sejdu a naplanuji spolecnou cestu (33 let).
Je tady někdo, kdo by se připojil od 18. 12 na cestu po Kalifornii? cca 2 týdny? Lenka, 36, VŠ. Mám v plánu cestování po západě.
Ahoj, mám v planu jet do USA, nechtela by ses pridat? VŠ, 36 let. Zkusenosti s cestovanim mam.
Ahoj, a kam by jsi jela nejraději?
Ahoj nejradeji Filipiny, ale dokazu se prizpusobit 😉
Ahoj, tak mi zkus napsat do mailu bližší informace a představy o cestě: 2l***@****am.cz