Spolucestování Evropa

Vánoce 2012

Magdalena

Ahoj, ráda bych strávila letošní Vánoce jinak – někde v teplu..kdybyste měl někdo podobný zájem – napište!

Zkušenosti čtenářů

Šárka

Ahoj Magdaléno,
mám podobný plán
Ráda bych na konci prosince vyjela pryč … do tepla … zatím přemýšlím o Bali nebo zadní Indii … Šárka

Ondra
Šárka:

Taky o to uvažuju že bych nerad zůstal doma,ale asi max Evropa,Maroko či nějaká lyžovačka …

Magdalena
Ondra:

Nedomluvili jste něco konkrétně? 🙂

Ivča

Taky jsem o tom uvažovala…někam do tepla. Ale lyžovačka v Alpách by určitě taky stála za uvážení 🙂

Dušan

Je nas víc se stejnym pranim..Tak co s tim?:-)k mori nebo na lyze..?
D.

Lucie
Dušan:

Také bych ráda něco podnikla:)Existuje už nějaký plán?

Veronika

Ahojky všem,

tak jak to vypadá? Taky bych ráda někam.

Tomáš

Ahoj taky bych sem někam s kámošem vyrazil nejspíš za teplem, tak se můžem společně domluvit a vyrazit.

market25

Ahojte! Já bych začátkem ledna chtěla do Thajska, nebo event. nekam jinam do tepla, cca na 2-4týdny…tak kdyby se někdo fajn chtěl přidat tak písnětě 🙂 ma**********@***oo.com

Jitka

Co byste řekli Vánočnímu putování do Santiaga?…

Jitka:

Ahoj Jitko, můžu poprosit nezávazně o nějaké bližší info? Je mi 30let, od Brna. Joža

Jitka

Ahoj Jožo,
bližších informací není zatím příliš mnoho. Je to nápad, který vzešel z vnitřní potřeby dát Vánocům nějaký hlubší rozměr.
Plán cesty zatím konkrétní není, je to všechno o domluvě. Nicméně předpokládaný termín 20.12.2012-1.1.2013. Cílem je se na Nový rok dostat do Santiaga…Vzhledem k tomu, že nejsem zrovna cestovatel samotář, tak k sobě zatím hledám lidičky….

Katka
Jitka:

Ahoj,

tak to máme podobný plán 🙂 I když už jsem to trochu popustila z hlavy, protože jsem neměla s kým jet.

tweek knot not

ahoj vsichni co chcete nekam vyrazit pres vanoce a jeste nic nemate. planuji cestu do Omanu od 17-31 prosince. pojedeme autem a budeme kempovat v pousti a na pobrezi. piste tw******@***il.com . m(32).

Přidej svou zkušenost nebo doplň informace

Odpovídáte na komentář: